Fitness recept: Téli grízpuding almával és fahéjas vajjal

Fitness recept: Téli grízpuding almával és fahéjas vajjal

Ennek a pudingnak szó szerint olyan íze van, mint a karácsonynak. Egy kis karamellás fehérjeport adtunk hozzá, hogy kiegyensúlyozott reggelit varázsoljunk belőle edzés vagy egy megterhelő nap előtt. És ha szereted az illatos fűszereket, akkor dupla finomsággal kedveskedünk neked. Fahéjas-almás keverékkel és kesudióvajjal egészítettük ki, amely a fahéjas tekercs ízét idézi. Hisszük, hogy a klasszikus zabkása mellett hirtelen új kedvenced lesz.

Hozzávalók a pudinghoz:

Hozzávalók a díszítéshez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy lábasban keverjük össze a tejet, a grízt, a sót és a fehérjeport.

Téli grízpuding almával és fahéjas vajjal - Útmutató

Tegyük a tűzhelyre, és lassan főzzük, amíg a puding besűrűsödik. Ha túl sűrű, adjunk hozzá egy kis tejet. Kapcsoljuk le a tűzhelyet, fedjük le az edényt egy fedővel, hogy melegen tartsuk, és foglalkozzunk a többi összetevővel.

Hámozzuk meg és vágjuk apró darabokra az almát. Egy serpenyőben melegítsük fel a vajat, és pároljuk meg az almát a fahéjjal, a csillagánizzsal és a juharsziruppal együtt.

Téli grízpuding almával és fahéjas vajjal - Alma dekorációk

A kész pudingot tegyük egy tányérra, díszítsük az almás keverékkel, és végül adjuk hozzá a fahéjas tekercs ízű kesudióvajat, hogy a puding igazi karácsonyi hangulatot kapjon.

Téli grízpuding almával és fahéjas vajjal

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek

1 teljes adag

Energiatartalom744 kcal
Fehérje50 g
Szénhidrát97 g
Zsír16 g
Rost6 g

A fahéj, az alma és a diófélék nélkülözhetetlenek karácsonykor. Hangolódj rá az ünnepi hangulatra már reggel, és élvezd ezt a finomságot.

Bátran oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük