Fitness recept: sütés nélküli túrós sajttorta málnával

Fitness recept: sütés nélküli túrós sajttorta málnával

A sajttorta névre hallgató tökéletes desszert korszaka úgy tűnik, hogy sosem ér véget. Nehéz manapság már olyan kávézót találni, ahol ne szerepelne a sajttorta az étlapon. Mi pedig egy egészségesebb és sokkal táplálóbb változatot kínálunk ebből a receptből. Szentelj egy pillanatot csak és kizárólag magadra és készítsd el ezt a túrós sajttortát málnával! Az ízét egy könyv vagy magazin olvasása, tévénézés vagy egy finom kávé mellett is élvezheted. A választás már csak rajtad múlik!

Hozzávalók a tortalap elkészítéséhez:

Hozzávalók a krém elkészítéséhez:

Hozzávalók a díszítéshez:

  • 200 g friss málna

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Kezdd a tortalap elkészítésével. Tedd a zabpelyhet, a kókuszreszeléket, a szirupot, a vizet és a megpuhult vajat egy turmixgépbe. Turmixold össze őket alaposan. A keveréknek ragadósnak kéne lennie. Ha nem elég ragadós, adj hozzá egy kis vizet. Öntsd ezt a tésztát a tortaforma aljába, kend szét és nyomkodd meg egyenletesen. Tedd az elkészített tortalapot a fagyasztóba, hogy megdermedjen. Eközben habosítsd simára a túrót, add hozzá a kókuszcukrot, ízesítsd a vaníliás ízesítésű cseppekkel és keverd össze alaposan. Keverd össze a zselatint 150 ml vízzel, majd fokozatosan keverd a túrós krémbe. Oszd az elkészült krémet két részre. Zúzd össze a liofilizált málnát és keverd a krém egyik feléhez. Vedd ki a tortaformát a tortalappal a fagyasztóból, kend rá először a málnás krémet, majd a tiszta túrós krémet.  Simítsd el teljesen, majd tedd éjszakára a hűtőszekrénybe. Másnap díszítsd a sajttortát friss málnával és tálalhatod is. Jó étvágyat!

Fitness recept: Sütés nélküli túrós sajttorta málnával
Tápértékek1 adag (összesen 8 adag esetében)
Kalória308
Fehérje12 g
Szénhidrát30 g
Rost6 g
Zsír13 g

Videó a recepthez: sütés nélküli túrós sajjttorta málnával

Reméljük, hogy hamarosan kipróbálod ezt a túrós-málnás sajttorta receptet és szerelem lesz első harapásra. Szerezz örömet a szeretteidnek és oszd meg velük is ezt a receptet.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük