Fitness recept: sós spenótos gofri füstölt lazaccal

Fitness recept: sós spenótos gofri füstölt lazaccal

Tudod, hogy mennyire szeretünk kísérletezni. A sós palacsinták után következzék a kedvencünk, a gofri! Egy különleges receptet készítettünk számodra: füstölt lazacos spenótos gofri, amely tökéletes reggeliként, fényűző villásreggeliként, könnyű ebédként, de akár gyors vacsoraként is szolgálhat. Egyszerűen egy hihetetlenül ízletes, kiváló tápértékkel rendelkező, könnyen elkészíthető étel! Próbáld ki te is!

Hozzávalók:

Hozzávalók a tetejére:

  • 200 g füstölt lazac
  • 120 g zsírszegény krémsajt
  • ízlés szerinti zöldség (koktélparadicsom, répa, saláta, fűszernövények)
Hozzávalók a spenótos gofrihoz

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Keverjük össze kemény állagúra a kétféle lisztet, a tojást és a sajtot. Közben egy serpenyőben dinszteljük meg a spenótot finomra vágott fokhagymával, majd a keveréket adjuk a tésztához. A tésztát sóval és fekete borssal ízesítsük. A gofrisütőt melegítsük elő és locsoljuk meg olívaolajjal, majd öntsünk rá a tésztából egy adagot és süssük aranybarnára a gofrit. Ha megsült a gofri, díszítsük lazaccal, zöldségekkel, krémsajttal és azonnal tálaljuk. Jó étvágyat!

Fitness recept: Sós gofri spenóttal & füstölt lazaccal
Tápértékek1 szelet a feltéttel együtt (10 szelet összesen)
Kalória147,1
Fehérje10,9 g
Szénhidrát11,5 g
Zsír7,6 g
Rost4,6 g

Hiszünk abban, hogy ezt a tápértékek szempontból kiegyensúlyozott és nem szokványos, füstölt lazacos spenótos gofri receptet te is ugyanúgy fogod élvezni, mint mi! Ha tetszett a recept, ne felejtsd el megosztani.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük