Fitness recept: kókuszos-csokis egyéjszakás zabkása

Fitness recept: kókuszos-csokis egyéjszakás zabkása

Egy zabos receptet keresel, ami elűzi az éhséget, finom és minden szükséges tápanyagot tartalmaz? Megmutatjuk, hogy hogyan varázsold elő ezt a csemegét mindössze néhány hozzávaló összekeverésével. Télen eheted melegen egy kis kókusszal és csokival karöltve. A meleg nyári napokon pedig készítsd el a gyümölcsös, hideg verziót. Kezdjük is el!

Hozzávalók a zabhoz:

Hozzávalók a körethez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítése:

Először is keverd össze az összes száraz hozzávalót a zabkásához (zab, kókusz, chiamag, kakaó). Majd add hozzá a tejet és a juharszirupot a keverékhez és alaposan keverd össze. Vegyél két poharat vagy edényt és egyenletesen öntsd bele a keveréket. Tedd a hűtőbe egy pár órára, hogy megdermedjen.

Egyéjszakás, sütés nélküli kókuszos-csokis zab elkészítése

Tálalás előtt akár beteheted a mikróba, de hidegen is nagyon jó. Fogyasztás előtt díszítsd egy kis étcsokival, áfonyával vagy kókusz chips-szel.

GymBeam tipp: Ha fehérjedúsabb zabkását szeretnél, akkor hozzáadhatsz kókuszos és fehércsokis fehérjeport. A még kókuszosabb íz érdekében pedig a ZERO kókuszszirup vagy a kókusztej is segíthet.

Tápérték1 adag díszítés nélkül (összesen 2 adag)
Kalória369
Fehérje15 g
Szénhidrát47 g
Zsír11 g
Rost11 g

Számos hozzávalóval feldobhatod ezt a zabkását és úgy is biztos nagyszerű lesz. Így mindig előrukkolhatsz egy különleges étellel. És rajtad áll, hogy hidegen vagy éppen melegen fogyasztod el.

Oszd meg velünk bátran az alkotásaidat a közösségi média oldalakon és jelöld be a posztodban a #gymbeamcom-ot!

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük