Fitness recept: keleti currys tészta csirkehússal és zöldséggel

Fitness recept: keleti currys tészta csirkehússal és zöldséggel

Kényeztesd magad egzotikus hangulatú ebéddel. A curry szószos, csirkehúsos, zöldséges tészta egyszerűen ínycsiklandozó. Ez a recept nagyszerű választás minden sportoló számára, aki gyors vacsorát szeretne, ugyanis egy adag 70 g fehérjét tartalmaz. Lássunk hozzá!

Hozzávalók:

Keleti currys tészta csirkehússal és zöldséggel

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Forrásban lévő sós vízben főzzük puhára a tésztát. Tegyük a kókusztejet, a curry mártást, a szójaszószt, a szétnyomott fokhagyma gerezdeket, a kókuszcukrot és a földimogyoróvaj port egy nagyobb fazékba, keverjük át és hagyjuk főni. Állandó keverés mellett sózzuk és borsozzuk, majd hagyjuk felforrni. Ezután tegyük a mártáshoz a zöldbabot és a durvára reszelt répát. 2 perc főzés után vegyük le a mártást a tűzről.

Ezután készítsük elő a csirkemellett, amelyet vékonyabb szeletekre kell felvágnunk. Enyhén sózzuk, borsozzuk és tegyük egy olívaolajjal befújt forró serpenyőbe, majd süssük mindkét oldalát aranybarnára. Az elkészült hússzeleteket vágjuk fel még vékonyabb csíkokra.Szedjük egy mélytányérba a tésztát, tegyük rá a csirkecsíkokat, öntsük le a curry mártással és tálalhatjuk is. Jó étvágyat!

Fitness recept: keleti currys tészta csirkehússal és zöldséggel
Tápértékadagonként (összesen 4 adag)
Kalória592
Fehérje70 g
Szénhidrát65 g
Zsír7 g

Próbáld ki te is ezt a gyors és egyszerű csirkehúsos, zöldséges tészta receptet curry mártásban. Ha felkeltette ez a cikk az érdeklődésedet, támogasd egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük