Fitness recept: ízletes mézes piskótagolyók

Fitness recept: ízletes mézes piskótagolyók

Ez a lágy golyó, amelynek íze és illata a mézes sütire emlékeztet egy egészséges, ellenállhatatlan kísértés. Bennünket azzal nyert meg, hogy egészséges hozzávalókból könnyen előkészíthető és kiemelkedő tápértéke van. Gyere, kóstold meg te is ezeket a mézes piskótagolyókat, és ne kívánj több édességet. Javasoljuk, hogy az ünnepekre 2-4-szeres adagot készíts, nehogy túl gyorsan elfogyjon ez az ínycsiklandó finomság.

Hozzávalók a mézes piskóta tésztához:

Hozzávalók a golyókhoz:

Hozzávalók a mézes piskótagolyókhoz

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Verjük fel a tojást a mézzel és a cukorral. Ezután keverjük össze a lisztet, az olvasztott vajat, a szódabikarbónát, és gyúrjunk belőle egy homogén tésztát. Ezután nyújtsuk ki, és helyezzük egy sütőpapírral bélelt sütőlapra. Süssük a sütőben 200 ℃ -on, kb. 7-10 percig aranybarnára. Ha kihűlt a tészta reszeljük le apróra. Tegyünk félre egy kis tésztát a bevonat készítéséhez. Keverjük össze a lereszelt tésztát és a fehérje krémet egy nagy tálban, és szükség esetén adjunk hozzá alacsony zsírtartalmú túrót. Ezt követően készítsünk belőle golyókat, és tegyünk a közepébe mandulát. Végül hengergessük meg őket a reszelt mézes piskótatésztában. A golyókat tegyük a hűtőszekrénybe. Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Ízletes mézes piskótagolyók

Tápértékek

Tápértékek 1 darabban (összesen 18 darab)

Kalória96
Fehérje3 g
Szénhidrát11 g
Zsír4,5 g
Rost0,05 g

Reméljük neked is ízleni fognak ezek a finom mézes piskótagolyók. Ha tetszik a recept, küldd el családtagjaidnak és barátaidnak.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük