Fitness recept: hideg gazpacho friss zöldségekből

Fitness recept: hideg gazpacho friss zöldségekből

A friss zöldségekből készült gazpacho különösen Spanyolországban népszerű, de akár te is feldobhatod vele étkezéseidet, főleg a melegebb hónapokban.Nem csak tápanyagokban gazdag, de rendkívül krémes is, habár egyáltalán nem tartalmaz tejszínt vagy habarást. A recept igazán könnyű, mindössze pár perc alatt elkészíthető.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először is főzd meg a paradicsomokat forró vízben, majd szedd le a héjukat. Időközben, hámozd meg az uborkát is és vágd apró kockákra, később dekorálhatod majd vele a levesedet. A hámozott paradicsomot, hagymát, fokhagymát és paprikát is vágd kisebb kockákra, majd turmixgépben mixeld össze az egészet. Végül, add hozzá az olajat, az ecetet, a fűszereket és a kedvenc fűszernövényeidet, a paradicsompürét és mindent alaposan mixelj össze még egyszer. Kóstold meg és fűszerezd még, ha szükséges. Utána mehet a hűtőbe két órára. Tálalás előtt pedig díszítsd uborkával és friss fűszernövényekkel. Jó étvágyat!

Fitness recept: Hideg gazpacho friss zöldségekből
Tápértékek1 adag (4 adag összesen)
Kalória112
Fehérje3,5 g
Szénhidrát21,8 g
Rost5 g
Zsír2 g

Reméljük ez a hűsítő gazpacho felfrissít a meleg napokon és ínycsiklandó ízével téged is levesz a lábadról. Ha  pedig tetszett a receptünk, ne felejtsd el megosztani a szeretteiddel is.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük