Fitness recept: hagyományos mexikói chili con carne rizzsel

Fitness recept: hagyományos mexikói chili con carne rizzsel

Az egzotikus ételek iránti lelkesedésünk már régóta ismert előtted. Tudjuk, hogy te is szereted kipróbálni ezeket a recepteket. Nem számít, hogy azért, mert mi egy egészségesebb változatot készítünk a számodra, vagy mert szeretsz kipróbálni új dolgokat, vagy csak mert tudod értékelni a finom ételeket. Az a fontos, hogy élvezd a recepteket, és folyamatosan új ízekkel bomnázhatunk téged. Ezúttal hagyományos enyhén fűszeres mexikói chili con carne-t készítünk, amely tökéletesen kiegyensúlyozott táplálkozási értékekkel rendelkezik.

Összetevők a chili-hez:

Egyéb hozzávalók:

Hozzávalók a chili con carne-hoz

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A finomra vágott hagymát olajban egészen üvegesre sütjük. Ezután adjuk hozzá a préselt fokhagymát, az édes paprikát, az őrölt köményt, a chiliport és a darált húst majd pirítsuk, amíg a hús meg nem barnul, közben kevergessük néha Adjuk hozzá a paradicsompürét, keverjük össze a húskeverékkel, majd adjuk hozzá a szeletelt paradicsomot és a marhahúslevest. Dolgozzunk össze mindent alaposan, fedjük le egy fedéllel, és hagyjuk főni a chilipörköltet kb. 20 percig alacsony lángon. A párolás közben időnként keverjük is meg. Ezután adjuk hozzá a babot, kukoricát és pároljuk a chilit még 5-10 percig. Végül fűszerezzük sóval, fűszerekkel és egy darab kiváló minőségű étcsokoládéval. A chilit rizzsel és friss korianderrel tálaljuk. Tálalás előtt néhány csepp citromlevet is cseppenthetünk a tetejére. Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Hagyományos mexikói chili con carne rizzsel
Tápértékek1 adagban, köret nélkül (összesen 3 adag)
Energiatartalom271
Fehérje30 g
Szénhidrát15 g
Zsír10 g

Bízunk benne, hogy nem fogsz túk sokáig sóvárogni a Chilli con carne új, egzotikus receptje után, és hamarosan te is elkészíted a barátaidnak. Ha tetszett a recept, ne felejtsd el megosztani.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük