Fitness recept: Csokis brownie fehérjével és mogyoróvajjal

Fitness recept: Csokis brownie fehérjével és mogyoróvajjal

A csokis brownie egy olyan édesség, amelyet még a sportolók is fogyaszthatnak. Ezenkívül, ha a browniehoz még fehérjét is hozzáadunk, egyszerűen nem lehet rá nemet mondani. Ti is szeretitek a browniet?

Próbáljátok ki ezt a csokis brownie receptet, amelyet gyorsan és egyszerűen el tudtok készíteni, és amely még finomabb mint amilyennek látszik. Egy szelet csupán 67 kalóriát tartalmaz, tehát nem akadályoz a fitness célotok elérésében.

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a díszítéshez:

Hozzávalók a fitness browniehoz

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Összekeverünk minden száraz hozzávalót, a zablisztet, mogyoróvaj port, kakaót, fehérjét, xylitet és a sütőport. A banánt a vízzel és a tojással összemixereljük botmixerrel, majd hozzáadjuk a száraz keveréket. A végén a tésztához hozzáadjuk az étcsokoládé darabkákat. A tésztát 20 x 20 cm méretű tepsibe öntjük, melyet sütőpapírral kibélelünk.

A mogyoróvaj port felhigítjuk vízzel, hogy sima és folyékony állagot kapjon. Az így elkészített mogyoróvajat a tészta tetejére öntjük, majd finoman összekeverjük a kanál másik végével, hogy márványos hatást érjünk el. A browniet 180°C kb. 20 – 25 percig sütjük. Kihűlés után egyforma kockákra szeleteljük, és a mogyoróvajjal leöntve tálaljuk. Jó étvágyat.

Fitness recept: Csokoládés brownie fehérjével és mogyoróvajjal
Értéktáblázat1 szelet (az összes 16 darabból)
Kalória67
Szénhidrát10 g
Fehérje4 g
Zsír2 g

Ezt az egyszerű és ízletes fitnesz receptet kevesebb mint egy óra alatt el lehet készíteni. Amennyiben brownie rajongók vagytok, próbáljátok ki további  csokis fitnesz finomságunk receptjét is. Írjátok meg, hogy ízlett a süti, és ha a recept felkeltette az érdeklődésedet, támogassátok azt egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük