Ízletes recept: Fitt csokoládés brownie

Ízletes recept: Fitt csokoládés brownie

A brownies azok közé a csokoládés sütemények közé tartozik, mely világszerte nagy népszerűségnek örvend. Éppen egy nagyot sóhajtottál, mivel ez nem éppen neked ajánlott édesség? Ne aggódj, minden egészségtelen ételnek van egészséges változata is. A brownies fitt receptjét hoztuk ma nektek, melyet imádni fogtok, mivel az összetételében nem található tejcsokoládé, egy rakás finomított cukor és ráadásul liszt sem. Próbáljátok ki a fitt brownies receptjét, melynek egyszerűen nem lehet ellenállni.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A konzervbabról leöntjük a folyadékot és jó alaposan átmossuk. Hozzáadjuk az összes többi alapanyagot és egy botmixer segítségével sima keverékké keverjük. Az elkészített tésztát 20 x 20 cm-es tepsibe öntünk ki, melyet előtte sütőpapírral bélelünk ki.

A süteményt a sütőbe tesszük és körülbelül 20 percig 180 ℃-on sütjük. Miután kihűlt, a browniest felszeleteljük, és friss gyümölccsel, esetleg joghurttal, vagy olvasztott forró csokoládéval tálaljuk. Jó étvágyat.

Ízletes recept: Fitt csokoládés brownies
KalóriákFehérjékSzénhidrátokZsírok
636 g7 g1 g

Nektek milyen a kedvenc fitt süteményetek? Írjátok meg kommentben a receptjét, és büszkélkedjetek a fényképével is. Ha tetszett a brownies receptje, és szeretnétek megosztani az ismerőseitekkel is, támogassátok a cikkünket megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük