Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Edzéslista: Hasizmok

Szerda, 04.04.2018
Edzéslista: Hasizmok

„Edzéslista” c. sorozatunk következő részében egy újabb izomcsoportra, a hasizom gyakorlataira összpontosítunk. A hagyományos magyar és angol nevek mellett, most illusztrációs videókat is megtaláltok, melyekkel megspóroljuk nektek a hosszantartó keresést. 

 

A has izmai  

Leggyakrabban a stressz és természetesen a nem megfelelő étrend (a helyes étrend a siker 70 %-át képezi) következtében kialakuló zsírpárnák nemcsak, hogy nem esztétikusak, de ráadásul a szervezet számára nagyon veszélyesek is. A hasról nagyon nehezen bomlik le a zsír, sok ember ezért több heti hasizmozás után inkább az egészet abbahagyja.

 

Azonban ha szeretnétek, hogy szép lapos hasatok legyen, vagy ráadásul sixpack-ed legyen, az étrend megváltoztatása valóban kulcsfontosságú. Ne feledkezzetek meg arról sem, hogy a hasizmozás nem minden! A rendszeres kiegyensúlyozott étrend és a gyakorlatok, melyeket ebben a cikkben mutatunk be nektek, segítenek a szép has elérésében. 

 

Decline 45° Sit-Up: felülés ferde padon fejjel lefelé 45°-os szögben, hajlított lábbal 

 DeclineTwistingSit-Up: felülés ferde padon fejjel felfelé 45°-os szögben


 


 RomanChairSit-Up: vállhúzás a medencéhez ülve, római padon, bokát fixálni


 


RegularAbdominalCrunch: háton, matracon, rövid vállhúzások a medencéhez, kezek a mellkason

 


 

 RopeCrunch: guggolásból vállhúzás a medencéhez, közben kötelet tartva a felső csigánV-Ups – nyújtott lábemelés a levegőbe, húzással

 

 


 ReverseCrunches: háton fekve, a láb elől 45°os szögben, a térdízület behajlítvaHanging Leg Raise: edzőpadon fekve lábemelés


 


 SideCrunchesLying: fekvő rövid felsőtest emelés oldalra 


SideBend / Standing SideBendwithDumbbell: rövid törzsemelés oldalra nyújtópadon stabilizált bokával, vagy törzshajlítás állva egykezes súlyzóval váltakozva mindkét oldalra

 

 

 


Standing / Sitting Bar Twist: törzsforgatás rúddal a vállon, a medencét azonban ne mozdítsd


 


 Lying Leg Raise: metronóm, háton fekve lábemelés előre, a kezeddel stabilizálod magas és fokozatosan leengeded a lábaid


 


 CableSideCrunches: hajolás ellenállással szemben a felső csigán, a fogantyút a fej mögött tartsd


  

Woodchoppers: „favágó”

 

 

Plankjacks: a has minden részét tartsd feszítve

 

 

Mountain climber twist: lábhúzás fekvőtámaszban

 

Ball-pullin: felhúzás a talajon fitness labdával

  


Bízunk benne, hogy ez a hasizomgyakorlat lista segített. Ha sixpack-re vágytok nézzétek meg 3 meglepő a sixpack has gyakorlat. Osszátok meg velünk kommentbe azokat a gyakorlatokat, melyeket ti szoktatok edzeni, esetlegesen támogassátok ezt a cikket megosztással, és segítsetek így a barátaitoknak. 

← Vissza Tovább →