Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Half Ball egyensúly labda - GymBeam

Gyártó: GymBeam

A Half Ball egyensúly labda egy univerzális fitness segédeszköz, amely segít javítani a stabilitásodon és a testtartásodon. Hasznos otthoni edzésre is. Az egyensúly labda alsó részét szilárd műanyag alap alkotja, amelyre egy gumi félgömböt helyeztek. Ráadásul 2 levehető expander is tartozik hozzá, amelyek a gyakorlatok különféle kivitelezését teszik lehetővé, így az egész test edzésére alkalmas. A csomagban egy pumpa is található.

Nincs raktáron Várhatóan: 19.12.2020
Becsült ár 15 990 Ft

Half Ball egyensúly labda - eddz az otthonod kényelmében, javíts a stabilitásodon és a testtartásodon ezzel az univerzális fitness segédeszközzel

A Half Ball egyensúly labda egy univerzális fitness segédeszköz, amely aerob és egyensúly edzésre alkalmas. Edzés közben kétféle módon használható - a puha résszel felfelé vagy lefelé állítva. Univerzális használatának köszönhetően mindig más izomcsoportot edzhetsz vele, egyúttal pedig a stabilitásodon is javíthatsz. A hagyományos gyakorlatokon kívül, mint például a fekvőtámasz, guggolás vagy plank, nyújtó gyakorlatokra is alkalmas, amelyek a hát- és az ízületi fájdalom megszüntetésére szolgálnak.

 

A csomagban ráadásul 2 levehető expander is található, kényelmes habszivacs fogantyúkkal, amelyek a gyakorlatok különféle kivitelezését teszik lehetővé. Az egyensúly labdát a mellékelt pumpával fújhatod jobban fel és engedheted le, ezzel pedig hatékonyan szabályozhatod az edzés nehézségét. A Half Ball egyensúly labda kezdő és haladó sportolók számára is alkalmas. Az egyensúly labda maximális teherbírása 100 kg.

A vásárlók véleményei

Half Ball egyensúly labda - GymBeam

Write Your Own Review
Véleményt ír:Half Ball egyensúly labda - GymBeam
A Te értékelésed
Termékcímkék
Új
Forgalmazó
28
Termék kategóriája
Kiegészítők
EAN
8586022212123
Főkategória

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

A vásárlók kérdései

Half Ball egyensúly labda - GymBeam

A kérdés leírása
Írj választ