PlyoBox Wood pliometrikus doboz - GymBeam

Értékelés:
77 % of 100
77 % (7)
Gyártó: GymBeam

A PlyoBox Wood egy praktikus fitness eszköz széles felhasználási lehetőségekkel, amelyet főleg a fitness vagy CrossFit imádók fognak értékelni. A pliometrikus - robbanékony, dinamikus alsótest edzésen kívül, a stabilitást fejlesztő és erősítő gyakorlatok során is hasznát tudod majd venni. A plyometrikus doboz az oldalain 2 praktikus kivágott fogantyúval rendelkezik, amelyek egyszerűbbé teszik a hordozását, és további segítségként szolgálnak bizonyos gyakorlatok kivitelezésekor. A PlyoBox Wood maximális terhelhetősége 200 kg

Raktáron
22090 Ft

PlyoBox Wood pliometrikus doboz - próbáld ki a robbanékony, dinamikus edzést ezzel az egyedi fitness eszközzel a stabilitásod, erőd fejlesztésére

A PlyoBox Wood egy pliometrikus doboz és egyben remek fitness eszköz valamennyi sportolónak, aki szeretné az edzéseit a következő szintre emelni. Tartós fából készült, amely garantálja a stabilitást és a biztonságot még a legmegterhelőbb edzések során is. Alkalmas pliometrikus edzésekhez, amelyet robbanékony, dinamikus alsótest edzésként is ismerhetünk, ahol a sima vagy dobozra ugrásos gyakorlatok dominálnak. Ugyanakkor, olyan gyakorlatokhoz is tökéletes, amelyek a stabilitás javítását vagy az erősítést célozzák meg. CrossFit vagy HIIT edzéseknél is szeretni fogod. A pliometrikus doboz két oldalán praktikus fogantyúkivágások vannak, amelyek támaszt nyújtanak edzés közben és a doboz hordozhatóságát is megkönnyítik. A PlyoBox nem összeszerülve kerül kiszállításra. A csomag tartalmazza az összeszereléshez szükséges összes alkatrészt. A plyomterikus doboz maximális terhelhetősége 200 kg. A csomag tartalmazza a plyometrikus doboz összeszerelési útmutatóját.

      

Hogyan szereld össze a PlyoBoxot? 

  1. Vedd ki a plymoterikus dobozt a karton csomagolásból. 9 fa elemet (2x kis panel kivágott fogantyúval, 2x nagy fa panel, 2x közepes méretű fa panel, 3x fa tartópanel) kell találnod és egy csomagot 37 db facsavarral.
  2. Kezdd a plyometrikus doboz aljának a földre helyezésével (használj 1-et a 2 nagy fa panelből). Ezután használd a csavarokat, hogy hozzáilleszd a doboz oldalpanelét, ehhez az oldalpanelnek kell a földön lennie. (Használj 1 közepes panelt, aminek nincs kivágott fogantyúja).
  3. Helyezd a dobozd következő részét (használj 1-et a 2 kis kivágott fogantyús panelből) az előzőleg összerakott két panel közötti résbe. Biztosítsd ezt a kis panelt 2 fa csavarral. Rögzítsd a kis panelt ahhoz, amelyet egy csavarral a földre helyeztél. Helyezd a második csavart a kis fa panel szélének a közepére annak biztosítására, hogy az egyes darabok függőlegesen összetartanak. A maradék csavarokat akkor kell felszerelni, amikor a doboz minden oldala elkészült.
  4. Hogy a második kivágott fogantyús fa panelt is a helyére tedd, ismételd meg a 3-ik lépést.
  5. Szereld be a második közepes méretű panelt a kivágott fogantyúk nélkül. Használj 3 csavart minden egyes fa panel rögzítéséhez. Húzd meg mindkét oldalon a középső csavarokat, hogy az összes panelt a plyometrikus doboz aljára rögzítsd.
  6. Folytasd 2 nagy fa tartópanel összerakásával a középső kivágást használva. Ezután a fa csavar segítségével szereld fel az utolsó kisebb tartópanelt ennek a fa tartópanelnek a közepére
  7. Helyezd a tartópanelt a plyometrikus doboz közepébe.
  8. Ezután helyezd a felső részt a megépített plyometrikus dobozra (használd a megmaradt nagy fa panelt), és rögzítsd a facsavarokkal.
  9. Forgasd el a plyometrikus dobozt, és szereld be az összes megmaradt csavart, hogy biztosan minden alkatrész illeszkedjen egymáshoz.

                Plyometrická bedňa PlyoBox Wood - GymBeam

      

Specifikációk

Termékméretek  
Hosszúság 40 cm
Szélesség 51 cm
Magasság 61 cm
További Információ
EAN 8586022212741
Termék kód 95069990: --- Ostatné
Forgalmazó GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Nettó súly 17.00 Kg
Db per raklap 1 db.
Db per csomag 1 db.
Bruttó súly 17.00 Kg
Length (cm) 52.00 ??
Width (cm) 63.00 ??
Height (cm) 15.00 ??
Készült Kína
Termékcímkék YOGA35
Termék kategóriája Kiegészítők
Főkategória Fitness labdák
Egyéb kategóriák Termékek
Kellékek
Kellékek edzéshez
Otthoni edzés
Otthoni edzés - egyéb
Akciók

Figyelmeztetés:

Tárold száraz, hűvös helyen.

Vásárlói vélemények PlyoBox Wood pliometrikus doboz - GymBeam
Write Your Own Review
Véleményt ír:PlyoBox Wood pliometrikus doboz - GymBeam
Te értékelésed

Összesített termék értékelés

77 %
77 %
Értékelési átlag 7 értékelésből
80 %
40 %
20 %

Az ellenőrzött vásárlások összesített értékelése

73 %

A termék leghasznosabb pozitív értékelése

60 %
Alapvetően nem bántam meg, de az anyagminőség nem az igazi azért. A belső merevítő nekem is nagyobb kicsit, mint a doboz belmérete. Itthonra jó lesz, de azért nem egy hibátlan termék.

Hasznosnak találta a véleményt?

Variants Ár Raktáron
single_variant 22090 Ft
Szállításra kész
A vásárlók kérdései
A kérdés leírása
Írj választ