5 ellenállhatatlan smoothie recept nyárra

5 ellenállhatatlan smoothie recept nyárra

A smoothie italok az ízletes gyümölcsökön és zöldségeken kívül nagy mennyiségű kiváló minőségű fehérjéket és szénhidrátokat is rejtegetnek magukban, melyek energiát adnak, emellett rengeteg vitamint és kedvező hatású ásványt is találunk bennük. Próbáljátok ki az új smoothie recepteket, melyek tele vannak minőségi, egészséges és finom alapanyagokkal!

1. Málnás-kókuszos smoothie

Hozzávalók:

Az elkészítés menete:

A robotgépben elkeverjük a tejet, málnát, banánt, chia magot és a ½ adagolónyi Just Whey fehérjét. Mi a White Chocolate Coconut (fehér csokoládé-kókusz) ízesítést használtuk, de nyugodtan használhattok más ízesítést is. Az összetevőket alaposan elkeverjük és készen is van az ízletes smoothie!

Málnás-kókuszos smoothie

2. Epres-vaníliás smoothie

Hozzávalók:

Az elkészítés menete:

A szójatejet a robotgépbe öntjük, majd fokozatosan hozzáadjuk a mandulát a fél banánt és az epret. Ezután hozzáadjuk a teáskanálnyi agávé szirupot és a ½ adagolónyi vanilla ice cream ízesítlseű Just Whey fehérjét. Alaposan összekeverjük, és már élvezhetjük is a frissítő smoothie-t.

Epres-vaníliás smoothie

3. Cseresznyés-csokoládés smoothie

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Az elkészítés menete:

A robotgépben összekeverjük az alacsony zsírtartalmú tejet, a cseresznyét, a banánt és a 10 g chocolate milkshake ízesítésű Just Whey fehérjét. Hogy még ízletesebb legyen, adhattok a smoothie-hoz 2 teáskanálnyit a por állagú mogyoróvajunkból. Jó étvágyat!

Cseresznyés-csokoládés smoothie

4. Joghurtos-nektarinos smoothie

Hozzávalók:

  • 150 ml alacsony zsírtartalmú tej
  • 70 g málna
  • 150 g nektarin
  • 2 evőkanál fehérjoghurt
  • ízlés szerint agávé szirup

Az elkészítés menete:

Az alacsony zsírtartalmú tejet összeturmixoljuk a fehér joghurttal, málnával és a nektarinnal. A smoothie-t kiválóan ízesíti az agávé szirup, vagy a fehér csokoládé ízű ízletes kalóriamentes szirupunk. Nyami!

 Joghurtos-nektarinos smoothie

5. Áfonyás-kókuszos smoothie

Hozzávalók:

Az elkészítés menete

A turmixgépben összekeverjük a szójatejet a banánnal, hozzáadjuk az áfonyát, a 15 gramm white chocolate coconut ízesítésű Just Whey fehérjét, és egy csipet fahéjjal ízesítjük. Hogy a smoothie-d még ízletesebb legyen, ízesítésként adhatsz hozzá hazelnut choco ízesítésű kalóriamentes szirupot.

Áfonyás-kókuszos smoothie

Bízunk benne, hogy felkeltették az érdeklődéseteket ezek a receptek, és ti is kipróbáljátok őket. Nektek is vannak kedvenc smoothie receptjeitek? Írjátok meg nekünk kommentben, és ha tetszett a cikkünk, támogassátok megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük