Fitness Recept: Kókuszos fehérjeszelet

Fitness Recept: Kókuszos fehérjeszelet

Energiára van szükségetek, szívesen próbáltok ki új dolgokat a konyhában vagy biztosak akartok lenni abban, mit is tartalmaz az általatok készített étel? Próbáljátok ki ezt az új, kókuszos fehérjeszelet receptet, amely minden fitnesz imádónak ajánlunk. Annyira megszeretitek, hogy rendszeresen el fogjátok készíteni ezután.

Hozzávalók:

  • 4 adag (adag = 1/2 csésze nyers) zabpehely
  • 32 g (1 adagoló kanál) True Whey fehérje, csokis
  • 3/4 csésze reszelt kókusz
  • 1/4 csésze méz
  • 1 közepesen nagy tojás
  • 1 evőkanál kakaópor
  • 1 evőkanál fahéj

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy tálban összekeverjük a két csésze zabpelyhet, az 1/2 csésze reszelt kókuszt (előtte esetleg picit meg lehet a sütőben pirítani, hogy egy kis aranyozott színt és sült izt kapjon), az 1 mérőkanál True Whey fehérjeport, az édesitetlen kakaóport és a fahéjat. Egy másik tálban összekeverjük a tojást a mézzel. Ezt a keveréket folyamatosan hozzákeverjük a másik tálban lévő száraz keverékhez. Ezt a keveréket rátesszük egy tepsire, amibe előtte beleteszünk egy sütőpapírt.

A keveréket szépen elegyengetjük és 20 percre betesszük a sütőbe. Ha szeretnétek, 15 perc sütés után meg lehet szórni még egy kis kókusszal a tetejét, majd 5 percig tovább sütni. A kész kókusz fehérjeszeleteket hűlni hagyjuk, majd felszeleteljük. Jó étvágyat!

Fitness Recept: Kókuszos fehérjeszelet
Tápérték táblázategy bottal
Kalória117
Fehérje5 g
Szénhidrát13 g
Zsír3 g
Rost3 g

Hogy tetszik nektek ez a recept? Kipróbáljátok? Amennyiben tetszett nektek ez a cikk, örülni fogunk, ha megosztjátok.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük