Ezt az egyszerű desszertet biztos, hogy minden édességimádó megkedveli. Ha pedig a fehérjedús finomságok rajongója vagy, akkor duplán fogod élvezni! A túró, a krémtúró és a fehérje keveréke megfelelő fehérjeadagot biztosít. Csokoládéval és fahéjas kesuvajjal párosítva az ízek egyszerűen ellenállhatatlan módon keverednek. Vágjunk bele!
Hozzávalók:
- 250 g zsírszegény krémtúró
- 200 g túró – zsírszegény
- 140 g darált babapiskóta
- 70 g vaj
- 30 g vaníliás fehérjepor
- 15 g fahéjas tekercs ízű kesudióvaj
- 10 g étcsokoládé
- 1 teáskanál agar por
- vaníliás Flavor Drops ízlés szerint
Ezek a termékek érdekelhetnek:
Elkészítés:
Először készítsük el a tésztát. Keverjük össze az összetört babapiskótát olvasztott vajjal. Olajozzunk ki egy sütőformát főzőspray-vel, és egyenletesen oszlassuk el a kekszes keveréket a forma alján.
A következő lépés a krém elkészítése. Fogjunk egy robotgépet, amivel egy tálban simára keverjük a túrót. Adjuk hozzá a zsírszegény krémtúrót, és ne feledkezzünk meg a vaníliás Flavor dropsról sem, az extra ízért. Mehet bele a fehérjepor és az agar, és keverjük össze alaposan a robotgéppel. Ezután öntsük ezt a finom keveréket a sütőformában lévő piskótaalapra. Hagyjuk a túrótortát a hűtőben megdermedni, lehetőleg egész éjszakára, ha van hozzá türelmed. Tálalás előtt kenjünk 15 g kesudióvajat egy sütőpapírra, és tegyük be a fagyasztóba 10 percre. Ezután reszeljük le, keverjük össze egy kis reszelt csokoládéval, és szórjuk meg bőségesen ezzel a pompás keverékkel a sajttorta tetejét. Voilá – vesd rá magad!
Fedezd fel bestsellereinket:
Energiatartalom | 198 kcal |
Fehérje | 12 g |
Szénhidrát | 15 g |
Zsír | 10 g |
Ha te is az egyszerű, sütés nélküli desszertek rajongója vagy, akkor ma szerencsés napod van.
Oszd meg velünk alkotásaidat a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.
Komment hozzáadása