Fitness recept: Sütés nélküli vaníliás túrótorta

Fitness recept: Sütés nélküli vaníliás túrótorta

Ezt az egyszerű desszertet biztos, hogy minden édességimádó megkedveli. Ha pedig a fehérjedús finomságok rajongója vagy, akkor duplán fogod élvezni! A túró, a krémtúró és a fehérje keveréke megfelelő fehérjeadagot biztosít. Csokoládéval és fahéjas kesuvajjal párosítva az ízek egyszerűen ellenállhatatlan módon keverednek. Vágjunk bele!

Hozzávalók:

Sütés nélküli vaníliás túrótorta - összetevők

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először készítsük el a tésztát. Keverjük össze az összetört babapiskótát olvasztott vajjal. Olajozzunk ki egy sütőformát főzőspray-vel, és egyenletesen oszlassuk el a kekszes keveréket a forma alján.

A következő lépés a krém elkészítése. Fogjunk egy robotgépet, amivel egy tálban simára keverjük a túrót. Adjuk hozzá a zsírszegény krémtúrót, és ne feledkezzünk meg a vaníliás Flavor dropsról sem, az extra ízért. Mehet bele a fehérjepor és az agar, és keverjük össze alaposan a robotgéppel. Ezután öntsük ezt a finom keveréket a sütőformában lévő piskótaalapra. Hagyjuk a túrótortát a hűtőben megdermedni, lehetőleg egész éjszakára, ha van hozzá türelmed. Tálalás előtt kenjünk 15 g kesudióvajat egy sütőpapírra, és tegyük be a fagyasztóba 10 percre. Ezután reszeljük le, keverjük össze egy kis reszelt csokoládéval, és szórjuk meg bőségesen ezzel a pompás keverékkel a sajttorta tetejét. Voilá – vesd rá magad!

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek
1 adag (összesen 8 adag)
Energiatartalom198 kcal
Fehérje12 g
Szénhidrát15 g
Zsír10 g

Ha te is az egyszerű, sütés nélküli desszertek rajongója vagy, akkor ma szerencsés napod van.

Oszd meg velünk alkotásaidat a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük