Fitness recept: RAW pisztáciás bonbon csokoládé bevonattal

Fitness recept: RAW pisztáciás bonbon csokoládé bevonattal

A csokoládés desszertek rabja vagy? Most már otthon is elkészíthetsz egyet, méghozzá fitt verzióban! Bemutatjuk a kókuszos pisztáciás bonbonjainkat, vastag étcsokoládéval és pisztácia darabokkal bevonva! Ez a raw gluténmentes finomság megédesíti a filmes esték pillanatait, oldja a stresszt és meglepheted vele vendégeidet is. Olyan kicsi, de mégis tökéletes! Készítsük el őket együtt!

Hozzávalók:

Hozzávalók a bevonathoz:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Keverjük a datolyát vagy a datolyapasztát, a vizet, a fehérjeport, a kókuszt, a pisztáciavajat és a lisztet, amíg egységes sűrű keveréket nem kapunk. Ezután készítsünk a keverékből 40 tetszőleges alakú bonbont és tegyük sütőpapírral bélelt tepsire. Ezután tegyük be őket a fagyasztóba néhány órára. Közben készítsük el a bevonatot. A csokoládét kókuszolajjal gőz felett olvasszuk fel és addig keverjük, amíg a hozzávalók szépen össze nem keverednek. Ezután mártogassuk a fagyasztott bonbonokat a csokoládébevonatba, majd vonjuk be őket az apróra vágott pisztáciával. Most már itt az ideje, hogy élvezd ezt a finomságot!

Fitness recept: RAW pisztáciás bonbon csokoládé bevonattal
Tápértékek1 darab (összesen 40 darab)
Kalória78
Fehérje4 g
Szénhidrát6 g
Zsír11 g

Reméljük, hogy ez a házi készítésű raw gluténmentes pisztácia bonbon recept felkeltette a figyelmed és hamarosan te is kipróbálod. Ez a gluténmentes recept mindenképpen sok figyelmet érdemel!

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük