Fitness recept: raw datolyaszelet mogyoróvajjal

Fitness recept: raw datolyaszelet mogyoróvajjal

Gyakran ennél valami édeset rögtön ebéd után? Pontosan tudjuk ezt az érzést. Éppen ezért tartjuk hasznosnak a gyors és egészséges snackeket. Muszáj megosztanunk veled ezt a receptet. Készítsd el a gyors, finom és táplálékdús mogyoróvajas datolyaszeleteket, a jelenlegi kedvenc édességünket! Mindemellett ez a snack útközben vagy akár hegymászás közben is feltölt energiával. Ez egy szuper édesség, amely mindig megment majd, még akkor is, ha éppen cukorra vágysz.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Keverd össze a datolyapasztát, a magvajat és a forró vizet, míg egy egységes, lágy állagot kapsz. Add hozzá a müzlimixet és a puffasztott rizst. Nyomd bele a keveréket alaposan egy kis méretű, sütőpapírral kibélelt, lapos tepsibe. Hagyd, hogy megkeményedjen és tedd be a hűtőbe legalább három órára. Ezután vágd kis szeletekre és tartsd a hűtőben vagy a mélyhűtőben. Most már csak annyi a teendőd, hogy elfogyaszd ezt a finomságot!

Fitness recept: nyers, mogyoróvajas datolyaszeletek
Tápértékek1 szelet (összesen 12 szelet)
Kalória121
Fehérje2 g
Szénhidrát23 g
Zsír3 g

Reméljük, hogy ez az egészséges, nyers datolyaszeletből álló snack recept mosolyt csalt az arcodra és nemsokára te is elkészíted ezt az egészséges csemegét! Ha tetszett a recept, akkor ne felejtsd el megosztani.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük