Bejelentkezés
Web - Jablkový cheesecake dezert v pohári

Fitness recept: poharas almás cheesecake

Mi el se tudjuk képzelni az őszi időszakot az alma, a fahéj és a méz illata nélkül. Ezért készítettük el ezt a tökéletes desszertet pohara almás cheesecake formájában. Gyorsan elkészíthető, szóval rövid időn belül fogyaszthatod is ezt az egészséges csemegét a takaródba burkolózva, egy csésze finom teávalNeked is tetszik ez az ötlet? Szóval lássunk is neki az elkészítésének!

A legalsó réteghez a következőkre lesz szükségünk:

A túrós részhez a következőkre lesz szükségünk:

Az almás réteghez a következőkre lesz szükségünk:

  • 1 nagyobb alma (200-250 g)
  • 10 gméz

  • ½ teáskanálfahéj

  • víz szükség szerint
A poharas almás cheesecake desszert hozzávalói

Elkészítés menete:

Először is mixerezzük liszttéa mogyorótés a kekszet,majdadjuk hozzá afahéjat, amézetéskeverjünk elmindent alaposan. Osszuk ezt akeveréket 2 pohárbaésnyomjukaz aljába. Keverjük el a túrótvalamilyenédesítőszerrel, éstegyünk belőle egy réteget a pohárba. Hámozzuk meg az almákat, vágjuk felkis darabokra, keverjük össze amézzel, afahéjjal, és lassú tűzön főzzük puhára egy kis vízzel.Annyi vizet adjunk hozzá, amennyi szükséges. Az elkészültalmából tegyünk egy réteget a túróra,díszítsük felaprítottmogyoróval és tálalhatjuk is!

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Fitness recept: Almás cheesecake pohárban
Tápértékek 1 pohárban (összesen 2 pohár)

Kalória

Fehérje

Szénhidrát

Zsír

309

16 g

38 g

11 g

Reméljük, hogy sikerült ezeket az esős napokat szebbé varázsolnunk ezzel az poharas almás cheesecake recepttel. Ha szeretnél javítani a barátaid napján is, akkor mindenképp oszd meg velük is ezt a receptet.