Fitness recept: poharas almás cheesecake

Fitness recept: poharas almás cheesecake

Mi el se tudjuk képzelni az őszi időszakot az alma, a fahéj és a méz illata nélkül. Ezért készítettük el ezt a tökéletes desszertet pohara almás cheesecake formájában. Gyorsan elkészíthető, szóval rövid időn belül fogyaszthatod is ezt az egészséges csemegét a takaródba burkolózva, egy csésze finom teávalNeked is tetszik ez az ötlet? Szóval lássunk is neki az elkészítésének!

A legalsó réteghez a következőkre lesz szükségünk:

A sajtos részhez a következőkre lesz szükségünk:

Az almás réteghez a következőkre lesz szükségünk:

  • 1 nagyobb alma (200-250 g)
  • 10 g méz
  • ½ teáskanál fahéj
  • víz szükség szerint
A poharas almás cheesecake desszert hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Először is mixereljük lisztté a mogyorót és a kekszet, majd adjuk hozzá a fahéjat, a mézet és keverjünk el mindent alaposan. Osszuk ezt a keveréket 2 pohárba és nyomjuk az aljába. Keverjük el a cottage cheese-t valamilyen édesítőszerrel, és tegyünk belőle egy réteget a pohárba. Hámozzuk meg az almákat, vágjuk fel kis darabokra, keverjük össze a mézzel, a fahéjjal, és lassú tűzön főzzük puhára egy kis vízzel. Annyi vizet adjunk hozzá, amennyi szükséges. Az elkészült almából tegyünk egy réteget a cottage cheese-re, díszítsük felaprított mogyoróval és tálalhatjuk is!

Fitness recept: poharas almás cheesecake
TÁPÉRTÉKEK 1 POHÁRBAN (ÖSSZESEN 2 POHÁR)
Kalória309
Fehérje16 g
Szénhidrát38 g
Zsír11 g

Reméljük, hogy sikerült ezeket az esős napokat szebbé varázsolnunk ezzel az poharas almás cheesecake recepttel. Ha szeretnél javítani a barátaid napján is, akkor mindenképp oszd meg velük is ezt a receptet.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük