Fitness recept: lédús almás rétes

Fitness recept: lédús almás rétes

Édességek készítésekor szívesebben maradsz a hagyományosaknál? Van számodra egy hagyományos receptünk rendhagyó köntösben! Készítsd el velünk a lédús almás rétest, magas fehérjetartalommal és csodás ízkombinációval. Még mindig habozol?

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 2 alma
  • 3 EK xylitol édesítőszer
  • 1 TK fahéj

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először is összekeverjük a tészta hozzávalóit, tehát a túrót, instant zabkását, vizet, zabpelyhet, mandulavajat és a Flavor Drops-ot és addig keverjük, amíg egységes állagú lesz. Előkészítjük a sütőpapírt és óvatosan befújjuk kókuszolajjal, majd ráhelyezzük az előkészített tésztát. A kezünket is lefújjuk olívaolajjal, hogy ne ragadjon rá a tészta és vékony téglalap alakúra nyújtjuk.

Közben az almát durvára reszeljük és összekeverjük fahéjjal és xylittel. Az almás keveréket egyenletesen az előkészített tésztára rétegezzük. A rétest a papír segítségével óvatosan feltekerjük majd a végeit összenyomkodjuk, hogy ne jöjjön ki a töltelék. A kész rétest sütőpapírra tesszük, majd tepsiben 30 percig sütjük 175 ℃-on. Sütés után hagyjuk kihűlni, felszeleteljük és mandulavajjal meglocsolva tálaljuk.

Fitness recept: lédús almás rétes
TÁPÉRTÉKEI1 NAGYOBB RÉTES
Kalória1670
Fehérje76 g
Szénhidrát240 g
Zsír47 g

Bízunk benne, hogy ugyanúgy élvezni fogjátok ezt a lédús almás rétest, mint mi. Ha tetszett a recept, támogasd egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük