Fitness recept: lágy cukkinis brownies csokival

Fitness recept: lágy cukkinis brownies csokival

Ha te is a brownies rajongója vagy, akkor ennek a közkedvelt csokis finomság az egészségesebb változatának biztosan te is örülni fogsz! Próbáld ki a cukkiniből készült csokis brownies receptjét, mely lágyabbá teszi a tésztát, az ízén viszont egyáltalán nem érezhető!Gyere és készítsd el velünk ezt a különleges finomságot!

Hozzávalók:

Hozzávalók - lágy cukkinis brownies csokival

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Először finomra reszeljük a cukkinit a héjával együtt, hozzáadjuk a tojást, a folyékony kókuszolajat, mézet, és alaposan összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a száraz hozzávalókat, tehát a lisztet, átszitált kakaót, kókuszcukrot és sütőport. Újra összekeverjük és vízzel hígítjuk a tésztát, hogy folyósabb állaga legyen. Végül a belekeverjük a tésztába az apróbb darabokra vágott csokit.

A tészta

A tésztát egy kisebb tepsibe (mi egy20x20 cm méretűt használtunk), melyet sütőpapírral béleltünk ki, és a nagyjából 25 percig sütjük a browniet 180°C-on. Miután megsült, hagyjuk teljesen kihűlni, felvágjuk és tálaljuk!

Fitness recept: lágy cukkinis brownies csokival
TÁPÉRTÉKEk1 SZELET (ÖSSZESEN 9 SZELET)
Kalória156
Fehérje3 g
Szénhidrát22 g
Zsír6 g

Reméljük, hogy kellemes csalódást okoz a közkedvelt csokis brownie cukkinis változata. Ha tetszett a recept, támogassátok egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük