Fitness recept: Könnyű saláta tojásfehérjéből készült omlettből és kecskesajtból

Fitness recept: Könnyű saláta tojásfehérjéből készült omlettből és kecskesajtból

Ez a recept mindenki számára remek lesz, aki szereti a különleges ízkombinációkat. Ma a receptünkben a hozzávalók között szerepel a kecskesajt, barack, paradicsom, és a mézes-mustáros szósz is, ami nem jelent extra kalóriát. Ha te is szereted az alacsony kalóriatartalmú ételeket, akkor ez biztosan elnyeri majd a tetszésedet. Egyéb esetben pedig némi kenyérrel kipótolhatod a szénhidrátot.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Mosd meg a salátát és csöpögtesd le a felesleges vizet róla, majd tedd át egy tányérra. Vágd össze darabokra a paradicsomot és tedd félre a salátával együtt.Majd válassz szét három tojásfehérjét, vagy ha nem tudod, mit csinálj a maradék tojássárgájával, akkor használhatsz folyékony tojásfehérjét is. Vegyél elő egy kisebb, nem tapadós serpenyőt (ideális esetben az a legjobb, ha a serpenyőbe egy tojás fér vagy használhatsz palacsintasütőt is), fújd be olajjal és melegítsd fel. Tedd rá az összes tojásfehérjét és várj, míg teljesen kész van. Akkor van kész, ha teljesen megkeményedett és nem rázkódik a serpenyő mozgatása közben úgy, mint egy zselé. Tedd a kész tojásfehérjéből készült omlettet a tányérra, ahová elkészítetted a salátát. Sózd meg ízlés szerint.

Majd vegyél elő egy barackot és vágd kisebb darabokra. Melegíts fel egy nagyobb serpenyőt, fújj rá egy kis olajat, karamellizáld meg a barackot és tedd rá a salátára és a paradicsomra. Most pedig tedd omlett tetejére a kecskesajtot és szórd tele kendermaggal. Végül önts a tetejére egy kis ZERO SAUCE mézes-mustáros szószt és készen is vagy.

Könnyű saláta fehérjéből készült omlettből és kecskesajtból
Tápérték1 adag
Energia316 kcal
Fehérje26,5 g
Szénhidrát14 g
Zsír16,5 g
Rost3 g

Ha szereted az alacsony kalóriatartalmú ételeket, akkor ez a recept neked szól. Ha gondolod, akkor fogyaszthatod egy kis ropogós pirítóssal is.

Bátran oszd meg velünk a közösségi média oldalain, amit készítettél és jelöld be a #gymbeamhu-t.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük