Fitness recept: Ízletes fehérje gofri

Fitness recept: Ízletes fehérje gofri

Akár próbálja tartani magát a diétához, akár egészségesebben akar élni, előfordulhat, hogy időnként nem tud ellenállni a nassolásnak. Ám az édes desszerteknek nem muszáj feltétlenül egészségtelennek lennie, tele cukorral és zsírral. Jó példa erre a proteines gofri, amely kitűnő és igen egészséges táplálék a szervezet számára. Ezért egy nagyszerű fitness recepttel készültünk a gorfi elkészítéséhez. Figyelem! Fennáll a veszélye a finomság iránti függőség kialakulásának!

Hozzávalók: 

Hozzávalók 1 adaghoz.

  • 1 érett banán
  • 35 g Just Whey fehérje
  • 1 tojás
  • 1 EK kókusz- vagy mandulaliszt
  • egy csipetnyi sütőpor
  • egy csipetnyi fahéj

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy tálban nyomjunk jól össze egy érett banánt, majd keverjük el a többi hozzávalóval, a sorrendnek nincs jelentősége. Tegyünk egy gombócnyi adagot a gofrisütőbe és nagyjából 5 percig süssük. Ha nincs tapadásmentes gofrisütőnk, kenjük meg egy kis kókuszolajjalmielőtt rátennénk az adagot.

És tessék! Kész is van a gofri! Tálalhatjuk natúr joghurttal, gyümölccsel, dióval vagy kalóriamentes sziruppal. Ez a reggeli vagy desszert egész napra ellátja a szükséges energiával, tápláló, és biztos lehet benne, hogy mosollyal az arcán kezdi majd a napot. Jó étvágyat!

Tipp: ha nincs gofrisütője, a következő módon is elkészíthető a proteines palacsinta.

Fitness recept: Ízletes fehérje gofri
tápértékeEgy adag
Kalória323
Fehérje36 g
Szénhidrát32 g
Zsír9 g
Rostok7 g

Kipróbálja ezt a fitness-receptet? Mi a kedvenc fehérje desszertje? Ossza meg velünk kommentben tippjeit a proteines finomságról. Ha megtetszett, ne habozzon, továbbítsa egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük