Fitness recept: házi készítésű vegán toffifee

Fitness recept: házi készítésű vegán toffifee

Mindannyian szeretjük a karamell, mogyoró és csoki jellegzetes összhangját a Toffifee desszertben. Ezért döntöttünk úgy, hogy alkotunk egy új receptet, amely alapján gyorsan elkészítheted ezt a finomságot otthon, és csak néhány hozzávalóra lesz szükséged. Emellett a vegán konyhát kedvelő és valamilyen élelmiszer intolarenciában szenvedő olvasóinkra is gondoltunk. Készítsük hát el ezt a házi készítésű Toffifee-t!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Tegyél egy doboz kókusztejet a hűtőbe éjszakára. Másnap vedd ki belőle a besűrűsödött részt, és olvaszd meg a cukorral együtt egy kis serpenyőben, folyamatos kevergetés mellett. Ha a karamell folyékony és sima, tedd félre. Ezután add hozzá a kesudióvajat, és kevergesd, míg a két összetevő összeáll.

A karamell elkészítése

Egy serpenyőben pici olajon pirítsd meg a törökmogyorót, majd távolítsd el a héját. Öntsd az enyhén lehűlt karamellt az öntőformába, tegyél mogyorót minden krémes formába, és öntsd rá a maradék karamellt. Tedd a Toffifee-t a hűtőbe fél órára, hogy a karamell megszilárduljon, majd díszíts egy csepp olvasztott csokoládéval minden Toffifee-t. Tedd a desszertet a fagyasztóba legalább két órára, vedd ki a formából, majd fogyaszd egészséggel! A Toffifee-t a fagyasztóban tárold.

Fitness recept: Házi készítésű vegán toffifee
Tápértékek1 darabban (összesen 15 darab)
Kalória43
Fehérje1 g
Szénhidrát3 g
Zsír3 g

Reméljük, hogy biztosan kipróbálod a népszerű Toffifee desszert receptjét, és ha ízlett, ne felejtsd el megosztani.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük