Fitness recept: gluténmentes raw fánk csokimázzal

Fitness recept: gluténmentes raw fánk csokimázzal

A sütés nélküli raw desszertnek számos előnye van. Nincs szükséged hozzá sütőre, nem kell megvárnod, amíg megsül ez a finomság, sőt, ha egészséges hozzávalókat használsz, akkor a megfelelő arányokban fogja tartalmazni a mikrotápanyagokat is! Próbáld ki a legutóbbi bomba jó receptünket és készíts földimogyoróvajból, kendermagból és más szuperélelmiszerből készült raw fánkunkat. Ez a finomság mennyei fehér csokoládéval van bevonva és gluténmentes diétát követő emberek számára is alkalmas! Gyere és próbáld ki ezt a hihetetlen kombinációt.

Hozzávalók:

Hozzávalók a mázhoz:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Keverd össze alaposan a vizet, a dióféléket, a kókuszreszeléket, a goji bogyót, a földimogyoróvajat, az agávé szirupot és a kendermagot, amíg egy homogén masszát nem kapsz. Készítsd elő a szilikon fánk formákat és permetezd olajjal. Tölts meg minden formát körülbelül 70 g tésztával és tedd a fagyasztóba pár órára. Eközben gőzfürdő felett olvaszd fel a csokoládét az olajjal és öntsd rá a fagyasztott fánkokra. Ha csokoládés változatot is szeretnél készíteni, akkor adj kakaót az olvasztott fehér csokoládéhoz, amikor már a fánkok felét bevontad csokoládéval, keverd el alaposan és öntsd rá a maradék fánkokra. Tedd őket a hűtőszekrénybe és várj, amíg kemény nem lesz a csokoládé. Ezután már nem marad más hátra, mint élvezni a fánkok tökéletes ízét!

Fitness recept: Gluténmentes raw fánk csokimázzal
Tápértékek1 darab (12 darab összesen)
Kalória292
Fehérje8 g
Szénhidrát21 g
Zsír19 g

Reméljük, hogy hamarosan elkészíted ezt a földimogyoróvajból, kendermagból és más szuperélelmiszerekből készült raw fánk receptet és már első harapásra bele fogsz szeretni. Ha tetszett ez a recept, ne habozz és támogasd a szeretteid az egészséges sütésben!

Nyugodtan oszd meg az elkészült művedet a közösségi hálón és add hozzá a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük