Fitness recept: Fűszeres édes-savanyú csirkeleves

Fitness recept: Fűszeres édes-savanyú csirkeleves

A téli hónapokban sokan keresünk olyan ételeket, amelyek felmelegítenek. Ez a leves biztos választás. Kicsit fűszeres, de azoknak is ízleni fog, akik az édesebb vagy enyhén savanykásabb ételeket szeretik. Elkészítése egyáltalán nem nehéz, és ha már készen van a húsleves, viszonylag gyorsan az asztalra kerülhet. Ha szereted az ázsiai ételeket, ezt a levest imádni fogod.

Hozzávalók:

Fűszeres édes-savanyú csirkeleves - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Kezdjük a gomba előkészítésével. Hagyjuk őket 10 percig vízben ázni, majd vágjuk apróra. Csöpögtessük le a vizet a csirkéről, és fűszerezzük szezámolajjal, szójaszósszal, ZERO édes chili szósszal, sóval és fekete borssal. Vágjuk finomra a piros paprikát és a sárgarépát. Fújjuk be az edényt olajs pray-vel, tegyük bele a zöldségeket, a gombát, és pároljuk meg. Ezután adjuk hozzá a húst, és keverjük össze az egészet. Öntsük fel az egészet a húslevessel, és főzzük addig, amíg a leves felforr. Végül adjuk hozzá a rizsecetet és a kókuszcukrot. Amikor az ízlésünknek megfelelő, üssük bele a tojást a forrásban lévő levesbe, és keverjük össze.

Egy csészében keverjük el a Solamyl keményítőt egy kevés vízben, és adjuk a leveshez. Főzzük még 15 percig, hogy a leves besűrűsödjön. Ha szeretnénk, enyhén összeturmixolhatjuk botmixerrel, de ez nem szükséges. Végül csak sózzuk meg szükség szerint, és tálaljuk. Minden adagot újhagymával díszíthetünk.

Fűszeres édes-savanyú csirkeleves

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek

1 adag (összesen 3 adag)

Energiatartalom315 kcal
Fehérje35 g
Szénhidrát27 g
Zsír7 g
Rost2 g

Ha szereted az ázsiai konyhát, és olyan ételeket keresel, amelyek kellemesen felmelegítenek a hideg időben, akkor ez a leves kiváló választás.

Bátran oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük