Fitness recept: egyszerű mézeskalács dzsemmel és csokibevonattal

Fitness recept: egyszerű mézeskalács dzsemmel és csokibevonattal

A csokoládés desszertek egyértelműen a kedvenceink közé tartoznak! Nem kétséges, hogy a csokoládé boldoggá tesz bennünket, és ha egészséges hozzávalókkal kombináljuk, fantasztikus, bűntudat nélküli élvezetet alkotnak együtt! Próbáld ki ezt az egyszerű, csokoládés mézeskalács receptet és varázsold vele gyönyörűvé a napod! A friss dzsemmel kombinált pihe-puha tészta és a nagy adag fehérje a helyes döntés a délutáni pihenőhöz.

Hozzávalók:

Egyéb hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Keverd össze a lisztet, a fehérjét, a xilitet, a kakaót, a sütőport és a fahéjt egy nagyobb tálban. Keverd össze a tejet és a tojást egy másik tálban. Ezután alaposan keverd össze a két keveréket, amíg az összes hozzávaló nem válik egy egységes masszává. A végeredménynek egy folyékony tésztának kellene lennie. Öntsd ezt a tésztát egy sütőpapírral kibélelt vagy liszttel meghintett tepsibe. Süsd 180 °C-on nagyjából 30-40 percen át. Egy fa fogpiszkáló segítségével kiderítheted, hogy a mézeskalács már megsült-e. Ha a tésztába szúrod és kihúzod, száraznak kell maradnia. Miután a mézeskalács megsült, hagyd, hogy kihűljön. Ezután vágd fel a mézeskalácsot hosszában, óvatosan tedd a felső részét mellé és kend be az alsó felét dzsemmel. Takard le az alsó részt a felső résszel. Készítsd elő a csokibevonatot. Olvaszd fel a csokoládét és a kókuszolajat gőzfürdő felett. Kend be a kalács tetejét a felolvasztott csokibevonattal, és hagyd a hűtőszekrényben megkeményedni. Ezután vágd fel és élvezd a mennyei csokoládés ízét!

Fitness recept: Egyszerű, bögrés mézeskalács dzsemmel és csokibevonattal
Tápértékek1 adag (12 adag összesen)
Kalória112
Fehérje7,5 g
Szénhidrát14 g
Zsír2 g

Videó a recepthez: egyszerű mézeskalács dzsemmel és csokibevonattal

Reméljük, hogy ez az egyszerű, bögrés mézeskalács recept felkeltette az érdeklődésedet és hamarosan te is élvezni fogod a mennyei csokoládés ízét! Ne feledkezz meg a családodról és a barátaidról sem és küldd el nekik ezt a receptet.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük