Mivel szerezz örömet Valentin-napon egy sportolónak? Egy fehérjedús, finom reggelivel az ágyban!

Mivel szerezz örömet Valentin-napon egy sportolónak? Egy fehérjedús, finom reggelivel az ágyban!

Az édes, fehérjedús reggeli Valentin napon mindazt kifejezi, amit nem lehet szavakkal leírni. Lepd meg a kedvesedet egy fantáziadús, szuper reggelivel! Itt megtaláljátok a fitt, fehérjés mini palacsinta receptjét, ami nem csupán egészséges hozzávalókból készül, de magas fehérjetartalommal is rendelkezik. Lepd meg a szerettedet és adj hozzá egy adag mogyoróvajat, és alacsony kalóriatartalmú alma ízesítésű Jammy Spread-et. Nyami!

Fehérjés mini palacsinta receptje, Valentin napra

Hozzávalók:

Mivel okozz örömet Valentin napon egy sportolónak? Készíts neki az ágyba fehérjedús reggelit!

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A Protein pancakes fehérje palacsinta mix-et vízzel jó alaposan összekeverjük egy shakerben. A serpenyőt befújjuk kókuszolaj spray-vel, és az elkészült tésztából mini palacsintákat formázunk, majd mindkét oldalukat körülbelül egy percig sütjük.

Az elkészült fehérje palacsintákat Jammy Spread-el, joghurttal, mandulavajjal, mogyoróval és friss gyümölccsel tálaljuk. És voilá, készen is van az édes, fehérjedús reggeli. Lepd meg vele a kedvesedet Valentin napra, hiszen ki ne örülne, ha egyszer ágyba kaphatná a reggelijét?

Tápértékek
Kalória482
Fehérje32 g
Szénhidrát49 g
Zsír19 g
Mivel okozz örömet Valentin napon egy sportolónak? Készíts neki az ágyba fehérjés reggelit!

Hogy tetszett nektek a fehérjés, mini palacsinta receptje? Ti legszívesebben mivel fogyasztjátok a fehérje palacsintátokat? Osszátok meg velünk a tippjeiteket, hogy szoktátok tálalni az édes reggeliteket? A kommentekhez csatoljatok fényképeket is és ne felejtsétek el megosztani a cikkünket, hogy a barátaitok és az ismerőseitek is édes reggelre ébredhessenek Valentin napon.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük