Fitness recept: Hűsítő, túrós-banános jégkrém, mogyoróvajjal

Fitness recept: Hűsítő, túrós-banános jégkrém, mogyoróvajjal

Nincs is jobb recept a forró nyári napokra a hűsítő jégkrémnél. Jó hírünk van a számotokra: már nem muszáj a boltban beszerezzétek a finomságokat. Összeállítottunk nektek egy fitness receptet, hogy elkészíthessétek a házi jégkrémet minőségi hozzávalókból. Az alapját a túró, banán és földimogyoróvaj por adja, de használhattok édesítőszert is. Az elkészítési idő csupán 15 perc, utána pár óra fagyasztóban, s kész is a frissítő finomság.

Összetevők: 

  • 250 g lágy túró
  • 1 érett banán (120 g)
  • 20 g étcsokoládé
  • 15 g földimogyoróvaj por
  • édesítőszer ízlés szerint

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A túrót a mogyoróvaj porral és a banánnal sima kása állagúra mixeljük. A keveréket ízlés szerint édesítjük és jégkrém formákba öntjük. Az előkészített jégkrémeket néhány órára a fagyasztóba helyezzük. Fogyasztás előtt olvasztott csokoládéval díszíthetjük. Nyami.

A házi készítésű fagylaltok elkészítése
Tápérték1 jégkrémben (az összesen 6 darabból)
Kalória68
Szénhidrát7 g
Fehérje6 g
Zsír2 g

Szívesen megkóstolnál más édes és hideg finomságokat is? Próbáld ki a banánfagyi  receptünekt csupán 2 alapanyagból. Örülnénk, ha kommentben megosztanád velünk, hogy neked melyek a bevált házi fitness jégkrém és fagyi receptjeid. Ha ez a recept elnyerte tetszésedet, ne feledd el megosztani másokkal is.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük