Fitnesz recept: Kefires kuglóf dióval és csokoládéval

Fitnesz recept: Kefires kuglóf dióval és csokoládéval

Te sem szereted a száraz süteményeket? Akkor a legjobb helyen jársz! Ez a csodás finomság omlós és szaftos, ráadásul lenyűgöző illatával is garantáltan rabul ejt. A dió és a csoki kombinációjával nem lehet tévedni. Erre ez a süti is bizonyítékul szolgál.

Hozzávalók:

Hozzávalók a tálaláshoz:

Kefires kuglóf dióval és csokoládéval – hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

A tojásokat üsd egy tálba, és a cukorral verd fel őket fehéredésig. Azután add hozzá a kefirt, a darált vagy finomra darabolt diót és a leszitált kétféle lisztet, valamint a sütőport és a csipet sót. Alaposan dolgozd össze a hozzávalókat. Végül tedd bele a feldarabolt étcsokoládét (70 g). Újra keverj össze mindent. Öntsd a keveréket sütőformába, amit előzetesen befújtál olajspray-vel és meghintettél liszttel.

Kefires kuglóf dióval és csokoládéval – elkészítés

Tedd a süteményt 160 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsd 40 percig. Azután emeld a hőfokot 180 °C-ra, és süsd még 10 percig. Ha elkészültél, vedd ki a sütőből, és fordítsd egy tányérra. Mikrohullámú sütőben vagy vízgőz felett olvaszd meg a csokit a kókuszolajjal. Ehhez szilikontasakot is használhatsz. Öntsd ezt a bevonatot a süteményre. Hagyd kihűlni, és már tálalhatod is.

Kefires kuglóf dióval és csokoládéval

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápérték

1 adagban (összesen 15 adag készíthető)

Energia160 kcal
Fehérje5 g
Szénhidrát16 g
Zsír8 g
Rost2 g

Ugye te is szívesen megkóstolnád ezt a szaftos kuglófot, ami dió és csoki hozzáadásával készült? Nagyszerű íze van akkor is, ha az egyik ZERO szirupunkkal koronázod meg.

Oszd meg az elkészült kuglófot a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük