Fitness recept: tépett csirkés tortilla tekercs

Fitness recept: tépett csirkés tortilla tekercs

Egy gyors, egyszerű és ízletes vacsorára adott tipp felbecsülhetetlen értékű! Szeretjük, ha inspirálnak minket, és kipróbáljuk az új ízkombinációkat, de legfőképpen megosztani szeretjük ezeket veled. És persze, ez a tépett csirkével töltött tortilla tekercs recept nem valami kompromisszum. Nemcsak eltelít és mosolyt varázsol az arcodra, de rengeteg fehérjét is biztosít a szervezetednek. Kísérletezzünk együtt!

Hozzávalók a csirkéhez:

Egyéb hozzávalók:

A tépett csirkével töltött tekercs összetevői

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítése:

Kezdjük a tépett csirkével. Ízesítsük a csirkét sóval és fekete borssal, és süssük olívaolajon mindkét oldalát kb. 4-4 percig. Ezután adjuk hozzá a csirkéhez csirkehúslevest, fedjük le egy fedővel, és pároljuk kb. 10-15 percig. Ezután villával vagy turmixgéppel szedjük szét apró darabokra a csirkemellet. Keverjük össze ezeket a darabokat a paradicsompürével, préselt fokhagymával, szójaszósszal és lime lével a serpenyőben, és süssük együtt egy kis ideig. Ha a csirke száraznak tűnik, adjunk hozzá egy kis mennyiségű húslevest. Most pedig töltsük meg a tekercseketmelegítsük fel a wrap-et a serpenyőben, kenjük be hummusszal, joghurtos öntettel, vagy a kedvenc kalóriamentes szószunkkal, és tegyünk rá bébispenótot, avokádó darabokat, és tépett csirkét. Itt az ideje, hogy feltekerjük a tekercseket. Tálaljuk a wrap-et még melegen. Jó étvágyat!

Fitness recept: Tépett csirkével töltött tekercs
Tápértékek1 adagban (összesen 3 adag)
Kalória462
Fehérje44 g
Szénhidrát40 g
Zsír18 g

Videó a recepthez: tépett csirkés tortilla tekercs

Reméljük, tetszettek az avokádóval és spenóttal töltött csirkés tekercshez adott tippjeink, és első látásra beleszeretsz. Ha te is szeretnéd inspirálni családod és ismerőseid, ne felejtsd el megosztani velük a receptet.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük