Fitness recept: szaftos csirkemell narancsszószban

Fitness recept: szaftos csirkemell narancsszószban

Szereted az egyszerre édes és sós ételeket? Mi élünk-halunk ezért a kombóért és az új szaftos csirkemell narancs szószban receptünk rögtön az egyik kedvencünkké vált. Ráadásul, a szóban forgó diétás finomságot bármelyik napszakaszban fogyaszthatod és az sem utolsó szempont, hogy tele van fehérjével. Dobjuk is össze gyorsan!

Hozzávalók:

A szaftos csirkemell narancs szószban hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Kockázd fel a csirkemellet, majd mehet rá a és a bors. Finoman aprítsd fel a fokhagymát és a gyömbért és rövid ideig dinszteld őket olívaolajon. Utána, hozzáadhatod csirkemellet és szintén pár perc erejéig süsd hirtelen. Közben készítsd el a szószt és keverd össze hozzá a narancslét, a nádcukrot, a kukoricakeményítőt és a rizsecetet. Ha megvan, öntsd rá a majdnem kész húsra és lassú tűzön süsd az egészet kb. 10 percig. A végeredményt tálald rizzsel, friss narancsszeletekkel díszítve. Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Szaftos csirkemell narancs szószban
Tápértékek1 adag rizs nélkül (összesen 3 adag)
Kalória243
Fehérje37 g
Szénhidrát17 g
Zsír3 g

Szerintünk ez a naranccsal megbolondított, csirkés étel az egyik kedvenced lesz, ha egyszer kipróbálod. Ha pedig tetszett a receptünk, ne felejtsd elküldeni a szeretteidnek is.

végeredményt nyugodtan oszd meg közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük