Fitness recept: sütés nélküli epres-diós golyó

Fitness recept: sütés nélküli epres-diós golyó

Mindig kéznél kell lennie valami apróságnak, ami segít kielégíteni az édességek utáni sóvárgásodat? Akkor jó helyen jársz. Egy finom, liofilizált eperrel bevot kesudiós datolyagolyó recepttel készültünk neked. Nemcsak remek ízével, hanem intenzív színével is rabul ejt majd, és garantáltan mindet meg akarod majd enni egyszerre.

Hozzávalók:

Sütés nélküli epres-diós golyók - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Áztassuk be a kimagozott datolyát 10 percre forró vízbe, hogy megpuhuljon. Ha datolyapasztát használunk a datolya helyett, akkor ezt a lépést kihagyhatjuk. Ezután mixereljük össze a datolyát a kesudióval és a juharsziruppal. Adjunk vaníliás fehérjeport és 25 g összezúzott liofilizált epret a keverékhez, és keverjünk mindent alaposan össze. Keményebb, nem tapadós masszát kéne kapnunk, amelyből apró golyókat tudunk formázni. Ha a keverék a kezünkhöz tapad, akkor adjunk hozzá még egy kicsit valamelyik száraz hozzávalóból. Választhatunk például a fehérjepor vagy a kókuszliszt közül. Ezután zúzzuk szét a maradék 25 g liofilizált epret és használjuk a golyók beforgatására. És kész is lennénk! Akár rögtön is falatozhatsz belőlük, vagy hagyd egy kicsit hűlni a hűtőszekrényben, hogy egy frissítő desszertet kapj.

Sütés nélküli epres-diós golyók

Tápértékek

1 golyó (összesen 21 golyót fogsz kapni)

Energiaérték75 kcal
Fehérje3 g
Szénhidrát8 g
Zsír3,5 g

Ha szereted az édességeket és az apró desszerteket, amelyeket a nap bármely szakában élvezhetsz, biztosan beleszeretsz ezekbe a golyókba. Az eper és a kesudió kombinációja sosem okoz csalódást.

Bátran oszd meg velünk alkotásaidat a közösségi médián és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük