Fitness recept: Sült zabkása vaníliás fehérjével

Fitness recept: Sült zabkása vaníliás fehérjével

Ebben a zabkásában minden kedvencünk benne van: a zab, a vaníliás fehérjepor, savanykás gyümölcsök és ropogós magvak adják tökéletes textúráját. Ráadásul, nem csak finom, de isteni illatával magát az elkészítést is roppant élvezhetővé teszi. Vigyázat, akkor a legfinomabb, ha még meleg.

Hozzávalók:

Sült zabkása vaníliás fehérjével - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítése:

Először is jó alaposan keverd össze a zabot a fehérjeporral, a xilittel vagy eritrittel és a sütőporral. Utána add hozzá az almapürét, a tojást és a tejet, majd ismét keverd át az egészet. Végül, add hozzá az apróra vágott diót és a fagyasztott gyümölcs kb. 2/3-át. Ezután kisebb tepsibe tegyél sütőpapírt, fújd le olajjal és öntsd bele a keveréket. A tetejére mehet a maradék gyümölcs, aztán rakd a 180 fokra előmelegítettsütőbe 20 percre. Melegen tálald.

A mi tippünk: Túróval vagy joghurttal még finomabb, de ha egy kis magvajat is csorgatsz a tetejére, tényleg mennyei lesz a reggelid.

Sült zabkása vaníliás fehérjével
Tápértékek1 adag (összesen 3 adag)
Energiaérték467 kcal
Fehérje25 g
Szénhidrát49 g
Zsír17 g
Rost9 g

Ha reggelente van egy kis szabadidőd és valamilyen egészséges reggelivel kényeztetnéd magadat, a sült zabkása nagyszerű választás. Előre is elkészítheted, így másnap reggel elég csak felmelegíteni.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaidat a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük