Fitness recept: sült édesburgonya marhahússal töltve

Fitness recept: sült édesburgonya marhahússal töltve

Az édesburgonya varázsa nemcsak abban rejlik, hogy tápanyagokban, antioxidánsokban és béta-karotinban gazdag. Marhahússal és lágy paradicsomszósszal kombinálva az ízek tökéletes harmóniáját alkotja. Próbáld ki ezt a paradicsomszószos marhahússal töltött édesburgonya receptet és élvezd ennek a gasztronómiai élménynek az ízét. Lássunk is hozzá a főzéshez!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Szurkáld meg villával az édesburgonyákat és süsd 180 °C-on körülbelül 45 percen át, amíg teljesen puhák nem lesznek. Eközben daráld le a marhahúst, sózd és fűszerezd meg. Ezután pirítsd forró olajon aranybarnára a finomra aprított hagymát. Add hozzá a paradicsompürét, a darált marhahúst, a köménymagot, az őrölt édes paprikát és dinszteld, amíg a húson vékony réteg nem keletkezik. Önts a hús alá húsleveslét, add hozzá a felszeletelt paradicsomot és süsd lefedve lassú tűzön körülbelül 15 percen át. Végül add hozzá a finomra aprított medvehagymát, sózd, borsozd és vedd le a húst a tűzről. Vágd fel hosszában a sült édesburgonyákat, enyhén nyomkodd szét a belsejüket és sózd meg. Töltsd meg az édesburgonyákat a szószos hússal és tálalhatod is. Jó étvágyat!

Fitness recept: Sült édesburgonya marhahússal töltve
Tápérték1 adag (2 adag összesen)
Kalória447
Fehérje35 g
Szénhidrát49 g
Zsír13 g

Ne tartsd titokban ezt a tökéletes paradicsomszószos marhahússal töltött sült édesburgonya receptet! Küldd el ezt a receptet a barátaidnak is és oszd meg velük ezt az nagyszerű gasztronómiai élményt.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük