Fitness recept: ricottával és lazaccal töltött sós spenótos palacsinta

Fitness recept: ricottával és lazaccal töltött sós spenótos palacsinta

Az egészséges, sós palacsinta még mindig nagy rejtély néhányunk számára. A kreativitásnak azonban nincsenek határai és nagyszerű, ha új ízekkel és kombinációkkal bővítheted a látókörödet. A ricottával és lazaccal töltött spenótos palacsinta recept egy igazi ínyenc élmény, amit nem érdemes kihagyni. Ráadásul kiegyensúlyozott tápértékkel rendelkezik és a felhasznált összetevőknek köszönhetően bármikor élvezheted az ízét! Ugyanolyan jó ízűek, mint a nagymama híres palacsintája. Készítsük el együtt!

Összetevők:

Hozzávalók a sós spenótos palacsintához

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Olvasszuk fel a fagyasztott spenótot egy fazékban a tűzhelyen. Ezután keverjük össze a liszttel, tojással, fokhagymával, sóval és tejjel. A palacsinta tésztájának simának és kicsit sűrűbbnek kell lennie, mint a klasszikus palacsintáké. Tejjel vagy liszttel módosíthatunk az állagán. Süssük körülbelül egy percig a palacsinták mindkét oldalát egy olívaolajjal meglocsolt serpenyőben. Közben a ricottát keverjük össze az apróra vágott kaporral és az őrölt fekete borssal. Kenjük meg a palacsintákat a ricottás krémmel, tegyük bele a lazac darabokat, majd tekerjük össze a palacsintákat. A palacsintákat azonnal tálaljuk. Jó étvágyat!

Fitness recept: Ricottával és lazaccal töltött sós spenótos palacsinta
Tápértékek1 palacsinta (összesen 5 palacsinta)
Kalória207
Fehérje13 g
Szénhidrát21 g
Zsír8 g

Reméljük, hogy ugyanúgy élvezni fogod a házi készítésű, ricottával és lazacos spenóttal töltött palacsinta recept ízeinek nem mindennapi kombinációját, mint mi. Ha tetszett a recept, ne felejtsd el megosztani.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük