Fitness recept: kuszkusz csirkével és zöldséggel

Fitness recept: kuszkusz csirkével és zöldséggel

Könnyű, egészséges és egyben laktató ebéd, amelyet főleg a meleg napokon fogsz értékelni. Inspirálódj a legújabb fitness receptünkkel, a züldséges-csirkés kuszkusszal, amely garantáltan örömet szerez az ízlelőbimbóidnak. Gyere és készítsd el velünk ezt a tökéletes receptet!

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy nagyobb edényben megpirítjuk az apróra vágott hagymát a felforrósított olajon. Amikor a hagyma üvegesre sült, hozzáadjuk a kockákra vágott csirkehúst és addig keverjük, amíg a hús kifehéredik. Ezután hozzáadjuk a szójaszószt, a curry mártást, fekete borsot, és alaposan összekeverjük. Fedőt teszünk rá és nagyjából 10 percig pároljuk a húst. Ezután a húsos keverékhez hozzáadjuk a megtisztított és apró darabokra vágott zöldséget, belenyomjuk a fokhagymát és sózzuk. Jól megkeverjük és fedő nélkül még 5 percig főzzük.

Közben a kuszkuszt egy fazékban enyhén megsózzuk és felöntjük kétszer annyi vízzel. Lefedjük és addig főzzük, amíg az összes vizet fel nem szívja. A kész zöldséges húst a főtt kuszkuszon táláljuk, újhagymával megszórva. Jó étvágyat!

Fitness recept: kuszkusz csirkével és zöldséggel
Tápértékek1 ADAG (ÖSSZESEN 4 ADAG)
Kalória520
Fehérje56 g
Szénhidrát50 g
Zsír7 g

Szerezz örömet a testednek ezzel a könnyű zöldséges-csirkés kuszkusz recepttel, amely ráadásul tele van fehérjével! Ha tetszett a recept, támogasd egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük