Fitness recept: krémes csokihab gyümölccsel és magvakkal

Fitness recept: krémes csokihab gyümölccsel és magvakkal

Ez a krémes csokihab azonnal elolvad a szádban. Kipróbálnád te is? Akkor gyere, csatlakozz hozzánk az elkészítésében! Nem lesz szükséged sok hozzávalóra, viszont az eredmény elképesztő lesz! Meglátod, kóstoláskor nem fogod érezni, hogy a desszert édesburgonyából készült. Ez édességet kölcsönöz a desszertnek, emellett rostban is gazdag. Továbbá a segítségével tökéletes, krémes állagot kaphatsz. Ez a desszert kiváló a csokirajongóknak.

Hozzávalók:

Hozzávalók a díszítéshez:

Krémes, csokoládés hab gyümölccsel és magvakkal – Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először készítsd el az édesburgonyát. Hámozd meg, vágd kis darabokra és főzd puhára. Amint kész, szűrd le a vizet és tedd az édesburgonyát a turmixgépbe. Mixeld, míg teljesen sima állagot nem kapsz.

Ezután készítsd elő a csoki olvasztásához szükséges hozzávalókat. Önts egy nagy edénybe forró vizet és tedd a tűzhelyre. Majd tegyél bele egy másik edényt és tedd bele a kisebb darabokra tört étcsokoládét és hagyd, hogy elolvadjon. Amint folyékonnyá válik, add hozzá az édesburgonyát és keverd össze egy habverővel. Használhatsz turmixgépet is, hogy könnyebb dolgod legyen. Végül add hozzá a ZERO csoiszirupot, a fehérjét és keverd össze megint.

Krémes, csokoládés hab gyümölccsel és magvakkal – Elkészítés

Ha túl sűrűnek tűnik az állaga, akkor adj hozzá egy kis vizet, tejet, tejszínt vagy kókusztejet. Egy könnyed, laza állagú krémet kell, hogy kapj.

Végül készíts ki négy bögrét és töltsd meg krémmel. Díszítésképp a desszertre tehetsz magvakat, gyümölcsöket vagy bármit, amit szeretsz.

 Krémes, csokoládés hab gyümölccsel és magvakkal
Tápérték1 adag díszítés nélkül (4 adag összesen)
Kalória261 
Fehérje10 g
Szénhidrát27 g
Zsír11 g
Rost7 g

Csokoládémániákus vagy? Akkor ez a recept tökéletes a számodra. Ha még több csokit szeretnél, akkor pedig fel is dobhatod a desszertet pár kocka csokival.

Bátran oszd meg velünk alkotásaidat a közösségi médián és jelöld be a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük