Fitness Recept: Könnyű, kókuszos fehérje muffin

Fitness Recept: Könnyű, kókuszos fehérje muffin

Szereted a muffint? Próbáld ki az új, könnyű proteines muffin receptünket csokoládéval és kókusszal. Tele van minőségi hozzávalókkal, mint a kókuszcukor, acidofil tej vagy darált kókusz. Biztos nem tud neki ellenállni egyetlen sportoló, vagy fitnesz kedvelő sem. Jó étvágyat!

Hozzávalók: 

Fitness Recept: Könnyű, kókuszos fehérje muffin

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Eljárás:

Keverjük össze a száraz hozzávalókat – tönkölybúza liszt, kókuszcukor, kókusz, csokoládés protein, kakaó és sütőpor. Ezt követően a keverékhez hozzáadjuk a tojást, acidofil tejet és alaposan összekeverjük. A muffin kosárkákba, vagy a szilikon formákba teszünk egy kanál tésztát, hogy a kosarat félig megtöltsük. Ezt követően a tésztára ráhelyezünk egy darab étcsokoládét, majd leöntjük még egy réteg tésztával. A muffinok tetejét megszórhatjuk kókuszreszelékkel.

A felsorolt hozzávalókból 12 kosár tölthető meg, ezután a muffinokat 20 – 25 percig 180 °C sütjük. Kihűlés után kókusszal megszórjuk és tálaljuk, például eperrel. Jó étvágyat kívánunk!

Fitness Recept: Könnyű, kókuszos fehérje muffin
Tápérték1 adag
Kalóriák125
Fehérjék5 g
Szénhidrátok16 g
Zsírok4 g

Bízunk benne, hogy a csokoládés-kókuszos muffinjaink ízleni fognak neked. Írd meg nekünk, milyen muffinokat csinálsz otthon és mellékelj egy képet is. Amennyiben tetszett a receptünk, szerezz örömöt ismerőseidnek is és terjeszd egy megosztással.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük