Fitness recept: három tojásos reggeliötlet

Fitness recept: három tojásos reggeliötlet

A reggeli tojásfogyasztásnak számtalan előnye van. A tojás finom, feltölt kellő energiával és fehérjében gazdag. Az egészséges, aktív életmód követői ezért is szeretik annyira. Mi pedig most nem is egy, hanem egyenesen három tojásos reggeli recepttel készültünk nektek, melyekkel jobban indul majd a napod. Próbáld ki mindet, hogy eldönthesd, melyik a kedvenced.

Rántotta

Hozzávalók:

Elkészítés:

A felkevert tojásokat öntsd egy hideg serpenyőbe kis lángon, pár perc után add hozzá a ghit és keverd az egészet simára. Minél tovább kavarod, annál krémesebb lesz a tojás. A végén ízesítsd az egészet sóval, újhagymával és fűszernövényekkel, majd tálald a rántottádat egy nagy adag zöldséggel. Jó étvágyat!

Rántotta
Tápértékek1 adag (összesen 1 adag)
Kalória468
Fehérje29 g
Szénhidrát9 g
Zsír34 g
Rost5 g

Halloumis omlett

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Egy száraz serpenyőben süsd meg a halloumi sajtot. Közben keverd fel a tojást egy kis hozzáadásával és szórd bele a szeletelt sonkát. Fújd be a serpenyőt olajjal és mehet bele a tojásos keverék. 5 percre fedd le a serpenyőt. Amikor az omlett elkészült, töltsd meg szeletelt sajttal és avokádóval. Tálald friss fűszernövényekkel és díszítésként használj zöldségeket. Reméljük ízleni fog!

Halloumis omlett
Tápértékek1 adag (összesen 1 adag)
Kalória724
Fehérje51 g
Szénhidrát10 g
Zsír52 g
Rost6 g

Buggyantott tojás avokádóval

Hozzávalók:

Elkészítés:

Forralj vizet egy nagyobb lábasban. Adj hozzá egy kis ecetet és a víz kavargatásával csinálj erős vízörvényt. Azonnal mehet is a közepébe a tojás, melyet 4-5 percig főzz. Időközben kend meg a kenyérszeleteket ajvárral és a tört avokádóval. Vedd ki a tojást a vízből és helyezd a kenyérre. Fűszerezd sóval, feketeborssal, chilivel és fűszernövényekkel. Tálald és egyél egy jót!

Buggyantott tojás avokádóval
Tápértékek1 adag (összesen 1 adag)
Kalória634
Fehérje36 g
Szénhidrát27 g
Zsír40 g
Rost11 g

Reméljük az alábbi isteni tojásos receptekkel jól indulnak majd a reggeleid. Ne felejtsd el inspirálni a családodat és a barátaidat és küldd őket nekik is ezeket az ínycsiklandó, tápanyagdús recepteket.

végeredményt nyugodtan oszd meg a közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük