Fitness recept: Francia pirítós túrós krémmel és málnával

Fitness recept: Francia pirítós túrós krémmel és málnával

A fárasztó napok után egy kiadós reggeli dukál. De kinek van ideje sok időt tölteni reggelente a konyhában, nem igaz? Ezért ma készítettünk egy gyors receptet, ami eltelít, nagyszerű íze van és emellett első látásra is csodásan néz ki. Így a kedvesednek is bátran elkészítheted, ha le akarod őket nyűgözni egy csalogató reggelivel. A nagy előnye, hogy csupán pár hozzávalóra lesz szükséged, amit úgyis találsz otthon. Elkészítésekor bármilyen másik kenyeret használhatsz pirítóskenyér helyett és nem is kell teljesen frissnek lennie. És a málnát bármilyen más gyümölccsel helyettesítheted, amit otthon találsz. Így nagyszerű reggelid lesz, és még csak ételt sem pazarolsz.

Hozzávalók:

Francia pirítós túrós krémmel és málnával - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítése:

Keverd össze a tojást, a tejet és a fahéjat egy mélytányérban.

Francia pirítós túrós krémmel és málnával - A külső rész keveréke

Majd szeleteld fel a kenyeret és mindkét oldalát mártsd a keverékbe. Egy kicsit hagyhatod is, hogy felszívja magát.

Francia pirítós bunda

Egy serpenyőbe tegyél a főzőspray-ből és melegítsd fel. Először süsd meg a pirítós egyik oldalát, majd a másikat is. Ha még megmaradt tojás, tej és fahéj keverék, öntsd rá a toastra, fordítsd meg és süsd aranybarnára. Viszonylag hamar megsül és könnyen megég, így figyelj rá.

Egy tálban keverd össze a túrót a fehérjeporral és használd krémként. És ennyi. Kész is van. Egy tányérra tegyél félbevágott kenyérszeleteket, kendd be túróval és szórd meg egy kis liofilizált málnával. A francia pirítós még melegen a legjobb.

GymBeam tipp: Ha még finomabb és csábítóbb toastot szeretnél, akkor édesítsd mézzel, juharsziruppal vagy agavesziruppal.

Tápérték1 adag
Energia474 kcal
Fehérje44 g
Szénhidrát49 g
Zsír10 g
Rost6 g

Te készítesz luxus reggelit akár hétköznap is? Vagy inkább egy gyors finomságot készítesz a hétvégén, mikor több időd van elkészíteni?

Bátran oszd meg a közösségi média oldalain, amit készítettél és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük