Fitness recept: fehérjés zsemle napon szárított paradicsommal és olajbogyóval

Fitness recept: fehérjés zsemle napon szárított paradicsommal és olajbogyóval

Hallottad már azt az állítást, hogy le kell mondanod az összes kenyérféléről, hogy megkapd álmaid testét? Ez nem igaz! Tarts velünk és készítsük el a fehérjével teli fitt zsemlét!  

Hozzávalók:

  • 500 g Protein Bread Mix
  • 280 ml meleg víz
  • 80 g fekete olivabogyó
  • 80 g szárított paradicsom
  • 7 g szárazélesztő
  • 1 teáskanál barnacukorra

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Először is készítsünk elő egy tálat, és keverjük össze a Protein Bread Mixet szárított élesztővel, meleg vízzel és egy kis cukorralAlaposan keverjük össze a tésztát kézzel, és hagyjuk meleg helyen legalább fél órán keresztül, amíg a tészta megkel.  

Eközben vágjuk apró darabokra az olajbogyót és a szárított paradicsomot. Ezután formázzunk a kisebb zsemléket a tésztából (körülbelül 9 darabot kell kapj, de a méret csak rajtad múlik), és nyomkodjuk bele az előkészített paradicsomot és olajbogyót a zsemlékbe.  

Helyezzük a zsemléket egy sütőpapírral borított sütőlapra, és süssük aranyra kb. 15 percig 180 ℃ -on. Fogyasszuk túróval vagy bármilyen más kedvenc körettel. Jó étvágyat hozzá!

Fitness recept: Fehérjés zsemle napon szárított paradicsommal és olajbogyóval
TÁPÉRTÉKEK1 ADAGBAN (ÖSSZESEN 9 ADAGBAN)
Kalória198
Fehérje15 g
Szénhidrát20 g
Zsír5 g

Meggyőztünk, hogy kóstold meg az olivával és a napon szárított paradicsommal készült fitt zsemlét? Mondd el nekünk kommentben, és ha szeretnéd, hogy ismerőseid is lássák ezt a receptet, ne felejtsd el megosztani velünk.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük