Fitness recept: Édes banános kakaós bulgurkása

Fitness recept: Édes banános kakaós bulgurkása

Ha már unod, hogy újra és újra ugyanazokat a különböző zabkásatípusokat váltogatod, itt az ideje a változtatásnak. Tedd félre a zabot ezúttal, és vegyél elő helyette bulgurt. Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod ezt az édes reggeli fogást, garantáltan élvezni fogod ezt a finom krémes bulgurkását. Ha pedig hozzánk hasonlóan egy kis banánnal, mézzel és mogyoróval díszíted, abszolút tökéletes lesz.

Hozzávalók:

Hozzávalók a feltéthez:

Édes banános kakaós bulgurkása - hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Először is tegyük az összes száraz hozzávalót egy serpenyőbe – a nyers bulgurt, a fehérjeport, a chia magot és a kakaóport. Ezután szeleteljük fel a banánt és adjuk a száraz keverékhez.

Édes banános kakaós bulgurkása - hozzávalók a serpenyőben

Adjunk tejet a keverékhez, zúzzuk szét a banánt és főzzük tűzhelyen körülbelül 15 percig.  Időnként keverjük meg a keveréket, hogy ne ragadjon a serpenyőhöz, és minden alaposan összekeveredjen.

15 perc elteltével kapcsoljuk ki a tűzhelyet, és hagyjuk a kását lefedve állni. Ha a kása túl sűrűnek tűnik, adjunk hozzá egy kis tejet vagy vizet, hogy hígítsuk. Osszuk szét a kását 2 tálba.

Édes banános kakaós bulgurkása - bulgurkása díszítés előtt

Végül díszítsük szeletelt ​​banánnal, mézzel, mogyoróval és tálaljuk.

Édes banános kakaós bulgurkása
Tápértékek1 adag (összesen 2 adag esetén)
Energia625 kcal
Fehérje33 g
Szénhidrát95 g
Zsír9 g
Rost16 g

Ha nem tudod elképzelni a reggeledet a szeretett zabkásád nélkül, akkor biztosan imádni fogod ezt a bulguros variációt. Finom diós ízével és illatával azonnal elnyeri a tetszésedet.

Nyugodtan oszd meg velünk az alkotásaidat a közösségi médián a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük