Fitness recept: bounty torta a kókusz és a csoki verhetetlen kombinációjával

Fitness recept: bounty torta a kókusz és a csoki verhetetlen kombinációjával

Azt mondják, a kevesebb több. A kedvenc kókuszos szeletünkre ez viszont egyáltalán nem igaz. Épp ezért az elkészítéséhez egy hatalmas tepsit használtunk és az egészségesebb, kiváló tápanyagtartalmú verzióját sütöttük meg. Próbáld a lisztmentes, csokival és kókusszal készült Bounty tortát és élvezd markáns ízeket. Na süssünk!

Hozzávalók az alaphoz:

  • 60 g zab (lisztté őrölve)
  • 50 g kókusz

  • 30 g vaj
  • 10-20 ml víz (szükség szerint)

Hozzávalók a töltelékhez:

Hozzávalók a bevonathoz:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

4:1 arányban keverd össze a zabot a kókusszal, majd add hozzá az olvasztott vajat és jól keverd össze a masszát. Ha túl száraz, önts hozzá még egy kis tejet. Utána nyomkodd az egészet egy tepsibe (a miénk átmérője 20 cm). Most következhet a töltelék. Keverd össze a túrót a tojással, a xilitollal és a kókuszreszelékkel, majd öntsd az egészet a kész alapra és 170° fokon kb. 50 percig süsd. A sütit hagyd kicsit hűlni és végül mehet rá a bevonat, melyhez olvasztott csokira és a kókusztej szilárd részére lesz szükség. Végül, legalább három órára tedd a süteményt a hűtőbe, aztán tálalhatod is.

Fitness recept: Bounty torta a kókusz és a csoki verhetetlen kombinációjával

Tápértékek

1 darab (10 darab összesen)

Kalória255
Fehérje7 g
Szénhidrát23 g
Zsír15 g

Lefogadjuk, hogy te is annyira odaleszel az igazi, egzotikus ízvilágú Bounty torta fitt változatáért, ahogy mi is. Ha tetszett a receptünk, ne felejtsd el másokkal is megosztani és inspiráld a családodat és a barátaidat arra, hogy egészséges alapanyagokból süssenek.

A végeredményt nyugodtan oszd meg közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük