Fitness recept: banános muffin mogyoróvajjal és csokidarabokkal

Fitness recept: banános muffin mogyoróvajjal és csokidarabokkal

A muffin egy könnyen és gyorsan, szinte bármiből elkészíthető desszert, melyet kávé mellé, tápláló nasiként a suliban, a munkában vagy útközben is fogyaszthatsz. Van néhány túlérett banán a konyhapultodon? Remek. Pont jól jönnek majd, ugyanis isteni mogyoróvajas, csokidarabos banán muffinokat süthetsz belőlük. Ezt a receptet tényleg bárki el tudja készíteni. Ráadásul, lisztre sem lesz szükséged. Készítsük is el ezt a gluténmentes finomságot.

Hozzávalók:

A földimogyoróvajas, csokidarabos banán muffin hozzávalói

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Botmixerrel mixeld simára a banánokat, a tojást, a mogyoróvajat, a juharszirupot és pár csepp citromlevet. Aztán keverd a masszába a szódabikarbónát és végül add hozzá a csokicseppek 2/3-át. Készíts ki szilikon muffin formákat, a 3/4-ig töltsd fel őket a banános masszával, majd szórd rá a maradék csokit. 180 fokon süsd a muffinokat 20-25 percig. Vedd ki őket a sütőből és hagyd, hadd hűljenek pár percig. Utána tálalhatsz és mehet a kóstolás.

Fitness recept: Banános muffin mogyoróvajjal és csokidarabokkal
Tápérték1 muffin (8 muffin összesen)
Kalória165
Fehérje6 g
Szénhidrát15 g
Zsír9 g

Szerintünk te is imádni fogod a mogyoróvajas, csokidarabos banán muffinokat, melyek a tetejébe egészséges verzióban, gluténmentesen készíthetők el. Ne felejtsd elküldeni ezt az isteni receptet a barátaidnak is.

végeredményt nyugodtan oszd meg közösségi oldalunkon a #gymbeamhu hashtaget használva.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük