Fitness recept: aranygaluska fehérjés pudinggal és erdei gyümölccsel

Fitness recept: aranygaluska fehérjés pudinggal és erdei gyümölccsel

Kihívást jelent számodra leküzdeni az édes finomságok utáni kísértést? Nem kell ellenállnod, ha egészségesebben és tápláló módon készíted el a desszerteket! Ezen lehetőségek egyikét kínáljuk ma! Fenomenális tönkölylisztes aranygaluska recept, fehérjés pudinggal leöntve és friss gyümölccsel díszítve. Isteni finom! Az édes pudinggal és a friss gyümölccsel kombinált puha tészta igazán ízletes élményt nyújt még a válogatós ínyenceknek is. Gyere és próbáld ki te is!

Hozzávalók a tönkölylisztes aranygaluskához:

Hozzávalók a pudinghoz

  • 210 g fehérjés puding vaníliás és áfonyás ízben
  • 200 g erdei gyümölcs (málna, szeder, áfonya…)
Hozzávalók az aranygaluskához

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Először is készítsük el az aranygaluskát. A lisztet egy tálba öntjük, a közepébe mélyedést készítünk, a széleit megsózzuk. Adjuk hozzá a cukrot, a szétmorzsolt élesztőt és a tej felét. Hagyjuk kelni 10-15 percig. Ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót – a tejet, a tojást és az olvasztott vajat. Gyúrjuk össze az összes hozzávalót, amíg sima tésztát nem kapunk. Fedjük le a tálat, és hagyjuk kelni egy meleg helyen körülbelül 30-40 percig. Ezt követően a tésztát nyolc részre osztjuk. Mindegyiket nyújtsuk ki és kis, körülbelül 1,5 cm hosszú darabokra vágjuk. Helyezzuk őket egymás mellé egy olajjal permetezett tepsibe. 180 fokon kb. 20-25 percig sütjük.

Közben készítsük el a pudingot. Adjunk hozzá vizet a keverékhez, és keverjük addig, amíg meg nem szabadulunk az összes csomótól. A frissen sült aranygaluskát egy tányérra tesszük, hozzáadjuk a pudingot, és gyümölccsel díszítjük. Tálald és élvezd az ízét!

Fitness recept: Aranygaluska fehérjés pudinggal és erdei gyümölccsel
Tápértékek1 adag (összesen 6 adag esetén)
Kalória635
Fehérje35 g
Szénhidrát76 g
Zsír18 g
Rost15 g

Hisszük, hogy már első falatnál beleszeretsz ebbe az édes, fehérjés pudingos tönkölylisztes aranygaluska receptbe. Inspiráld a szeretteidet az egészséges életmódra, és küldd el nekik ezt a receptet.

Bátran oszd meg velünk a közösségi média platformokon az alkotásodat és használd a #gymbeamhu hashtaget.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük