Fitness recept: Túrókrémes falatkák

Fitness recept: Túrókrémes falatkák

Ha olyan desszertrecepteket keresel, amelyek első pillantásra szemet megfogja a tekintetet, de valójában nagyon egyszerűen elkészíthetők, akkor a legjobb helyen jársz. Ez a süti úgy néz ki, mintha egy luxus kávézóból származna, mégis bárki elkészítheti otthon. Egyszerűen imádni fogod a könnyű piskóta és a túrókrém kombinációját.

Hozzávalók a tésztához:

Hozzávalók a töltelékhez:

Túrókrémes falatkák - Hozzávalók

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés:

Kezdjük a piskóta előkészítésével. Keverjük össze a lisztet, a fehérjeport ésa sütőport. Egy másik tálban keverjük össze a tojásokat, a mandulatejet, a juharszirupot és a vanília aromát. Fokozatosan öntsük hozzá a száraz keveréket a folyadékkeverékhez, és alaposan keverjük össze őket, hogy sima, egyenletes tésztát kapjunk. Melegítsük elő a sütőt 180°C-ra. A tésztát önthetjük kis tortaformákba, vagy eloszlathatjuk egyenletesen egy tepsiben, és sütés után is formálhatunk belőle kis köröket, például egy pohár segítségével. Süssük 15-20 percig. Ha kész, hagyjuk kihűlni.

Túrókrémes falatkák - piskóta

Ezután készítsük el a krémet. Keverjük össze a túrót, a mézet, a vanília aromát és a xantángumit. Az elkészített krémet pihentessük egy ideig, hogy a xantángumi besűrűsödjön. Ezután fokozatosan összállíthatjuk a mini falatkákat. Kenjünk krémet egyenletesen az egyik korongra, és helyezzünk rá egy másik korongot.

Túrókrémes falatkák - Krém

Á krém arra is jó lesz, hogy minden torta tetejére tegyünk egy kis pöttyöt, amibe bele tud majd tapadni a liofilizált eper.  Ugyanígy készítsük el az összes falatkát.

Túrókrémes falatkák

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek1 falatka (összesen 9 darab)
Energiatartalom138 kcal
Fehérje14 g
Szénhidrát16 g
Zsír2 g

Ha szeretnéd feldobni a sütit, a túrókrém réteg alá kenhetsz lekvárt vagy a kedvenc dióvajad. Ezek a falatkák bármilyen alkalomra jók, és amellett, hogy feldobják a szeretteid napját, az édesség utáni sóvárgást is enyhítik.

Nyugodtan oszd meg velünk alkotásaid a közösségi médiában és taggeld: #gymbeamhu.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük