Fitness recept: Tiramisu ízű chia puding

Fitness recept: Tiramisu ízű chia puding

Szereted a kávés desszerteket? Akkor a mai chiapuding recept biztosan tetszeni fog. Több réteggel készítettük el, ami a vanília ízének tökéletes kombinációját eredményezi a kávés és kakaós rétegekkel. Hűtve tálaljuk, így nyáron különösen frissítő. Ha pedig fehérjében gazdag finomságokra keresel receptet, akkor nagyon elégedett leszel a tápanyagprofiljával.

Hozzávalók:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Egy shakerben keverjük össze a fehérjeport a tejjel, adjuk hozzá a chia magot, és hagyjuk ázni legalább 15 percig. Ezután osszuk ezt a chiás keveréket 3 részre. Az első részbe keverjük bele a kakaóport, és édesítsük vaníliás Flavor Drops aromacseppekkel. A második résszel keverjük össze az eszpresszót, a harmadik részt pedig hagyjuk úgy, ahogy van. Az elkészített rétegeket tegyük néhány órára a hűtőszekrénybe, hogy a magok még jobban megduzzadjanak. Ezután jöhet a tálalás. Fogjunk két poharat vagy csészét, és egyenletesen rétegezzük bele mindhárom pudingot. Szórjunk a tetejére egy kis kakaót, és azonnal tálalhatjuk.

Tiramisu ízű chiapuding

Fedezd fel bestsellereinket:

Tápértékek1 csésze (összesen 2 csésze esetében)
Energia271 kcal
Fehérje23 g
Szénhidrát14 g
Zsír11 g
Rost12 g

Ha egy frissítő desszertet vagy nassolnivalót keresel kiváló tápértékekkel, akkor ez a tiramisu ízű chiapuding remek választás lesz.

Nyugodtan oszd meg velünk az elkészült alkotásodat a közösségi médiában a #gymbeamhu hashtaggel.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük