Fitness recept: Sütés nélküli szelet a legendás Snickers ízével

Fitness recept: Sütés nélküli szelet a legendás Snickers ízével

Nincs szükséged rengeteg hozzávalóra, sok időre, sőt, sütőre se, hogy elkészítsd ezt a tökéletes desszertet! Egy nagyszerű házi, sütés nélküli Snickers szelet receptet hoztunk neked. Egészségesebb hozzávalókat használtunk az elkészítéséhez, ami azt jelenti, hogy fehérjében nem szenved hiányt. Élvezd a nagyszerű ízét, finomított cukor és glutén nélkül. Készítsük el együtt!

Hozzávalók az első réteghez:

Hozzávalók a második réteghez:

Ezek a termékek érdekelhetnek:

Elkészítés menete:

Készíts elő egy kenyérsütő formát és béleld ki sütőpapírral. Készítsd el az első réteget egy nagy tálban. Keverd össze a tejet, a diólisztet, a kókuszlisztet és az agávé szirupot. Kevergesd, amíg egységes, sima keveréket nem kapsz. Öntsd a forma aljába és nyomkodd szét egyenletesen. Láss hozzá a második réteg előkészítéséhez. Olvaszd fel a kókuszolajat. Keverd össze a földimogyoróvajjal és az agávé sziruppal. Amikor már az összes hozzávalót jól összekeverted, öntsd a keveréket az első rétegre. Hints a desszert tetejére apróra vágott dióféléket és tedd a hűtőszekrénybe pár órára. Ezután vedd ki a desszertet a formából és vágd 12 egyforma szeletre. Olvaszd fel a csokoládét és díszítsd az egyes szeleteket egy-egy teáskanál olvasztott csokoládéval. Tedd a Snickers szeletet vissza a hűtőszekrénybe, hogy a csokoládé megkeményedjen. Tálalhatod is. Jó étvágyat!

Fitness recept: Sütés nélküli szelet a legendás Snickers ízével
Tápérték1 szelet (12 szelet összesen)
Kalória395
Fehérje16 g
Szénhidrát24 g
Zsír25 g

Reméljük, hogy ki fogod próbálni a kedvenc csokiszeleted helyett ezt a házi, sütés nélküli Snickers változatot és felfedezed ezt a tökéletes snacket. Ha szeretnéd megmutatni a receptet a szeretteidnek, ne felejtsd el megosztani.

Komment hozzáadása

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük