Hogyan lehet feldobni a rántottát? Ma egy egyszerű csavarral, mindössze két további hozzávalóval luxus reggeli élménnyé varázsoltuk ezt a hétköznapi ételt. Esetünkben a spenótot és a parmezánt választottuk. Az eredmény igazán elragadó – győződj meg róla a saját szemeddel.
Hozzávalók:
- 3 tojás
- 2 nagy marék bébispenót
- 10 g parmezán
- 1 evőkanál olívaolaj
- só ízlés szerint
- őrölt fekete bors ízlés szerint
Tálaljuk együtt:
- friss zöldségekkel
- kenyérrel (opcionális)
Ezek a termékek érdekelhetnek:
Elkészítés menete:
Melegítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben, és 2-3 percig pároljuk a bébispenótot. Ezután törjünk fel és verjük fel a tojást, majd adjuk a spenóthoz. Főzzük alacsony hőfokon, folyamatosan kevergetve, amíg a tojás be nem sűrűsödik. Végül sózzuk és borsozzuk, szórjuk rá a reszelt parmezánt, és keverjük meg alaposan. Ha kész, az étel azonnal tálalható.
Fedezd fel bestsellereinket:
Tápérték | 1 adag |
---|---|
Energiatartalom | 380 kcal |
Fehérje | 25 g |
Szénhidrát | 2 g |
Zsír | 30 g |
Rost | 1 g |
A rántotta remekül illik friss zöldségekhez és kenyérhez. Azonban tortillába is becsomagolhatod, így kiváló reggeli wrapet készíthetsz belőle.
Bátran oszd meg velünk az alkotásaid a közösségi médiában és használd a #gymbeamhu hashtaget.
Komment hozzáadása